Büyük Yolculuk
3,9

koktenersen
koktenersen

8 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Kesinlikle izlenmesi gereken bir film. Filmin sonunda çok duygulandım açıkçası. Film vermesi gereken mesajı aşırıya kaçmadan vermiş bence. Böyle hassas bir konu yönetmen tarafından güzel bir şekilde işlenmiş. Birbirinden kopmuş olan baba ve oğulun yeniden ortak paydada buluşmasını farklı bir açıdan yansıtmış. Biraz duygu arıyorsanız ve baba oğul arasındaki ilişkiyi farklı yönden görmek istiyorsanız bu filmi kaçırmayın.
gzmli
gzmli

26 Aralık 2009 tarihinde eklendi
izlenmesi gerekenler arasında olacak kadar önemli bir filmdir!
güne-lipazartesi
güne-lipazartesi

10 Mart 2007 tarihinde eklendi
Baba ve oğulun 'Büyük Yolculuk'larında aralarındaki tüm farklılıklara rağmen oluşturdukları duygusal bağı en sade biçimde anlatıyor.Sıcacık,izlenesi bir film tavsiye ediyorum.
filito-janya
filito-janya

25 Nisan 2006 tarihinde eklendi
Film yönetmenin ilk filmi ve ve bir ilk filmiden beklenmyecek kadar iyi , köklü bir hikayeye ve sinema diline sahip. İslamı abartısız, bir insanın dinini yaşaması şeklinde anlatması çok iyi. Bence izlenmesi gereken bir film.
arlene
arlene

4 Mart 2006 tarihinde eklendi
Güzel bir yolculuk filmi...Fransa’da yaşayan geleneklerine bağlı Müslüman bir baba ile onun Fransa’da doğup büyüyen oğlu arasındaki kültür çatışmasını anlatıyor. Baba-oğul Fransa’dan çıkıp otomobille Mekke’ye gitmeye çalışırken geçtikleri ülkelerde başlarına gelen olaylar oldukça ilginç. Filmin Türkiye’de geçen kısımlarında oryantalist bir hava yaratılmış. Çok büyük beklentilerle gitmeyin ama izlenmeye değer bir film bence.
suskun-poyraz87
suskun-poyraz87

4 Mart 2006 tarihinde eklendi
Filim çok güzel anlattığı konu olsun söylenen sözler olsun yani filim bi harika .....Herkesin gitmesinitavsiye ederim....
artzey
artzey

16 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
insanin böyle bi yolculuk yapasi geliyor.. cok zevkli ve sikilmadan izlettiriyor kendini