Gizli Pencere

ozgurtunc
ozgurtunc

13 Eylül 2009 tarihinde eklendi
vasatın üzerinde ama sonu şok değil hayal kırıklığı benim için yinede izlenir..
duygubrethil
duygubrethil

20 Haziran 2004 tarihinde eklendi
SIKICI.SIKICI. SIKICI. kendimi sırf Stephen King ve Johnny Depp hatrına paraladım filmi beğenmekl için ama nafile....
dy022
dy022

11 Haziran 2004 tarihinde eklendi
Ben bir Johnny Depp hayranı olarak diyebilirim ki Johnny Depp şu ana kadar neredeyse bütün filmlerini izledim ve bir kere bile vasat bir oyunculuk çıkardığını görmedim sadece Bir Zamanlar Meksika'da film çok iğreçti ama Johnny Depp'in oyunculuğu yine vasatın üzerindeydi. Ama Karayip Korsanları'nda tavana vurdu. Canlandırdığı karakter ve oyunculuğu mükemmeldi. Bu filme gelince fragmanını izledim çok iyi bir yapım olacağa benziyor. Hadi hayırlısı... Ve sevgili beyazperde.com üyeleri korsan almayalım en azından bunu en asgari düzeye indirelim. Saygılar....
Serko-Dayy
Serko-Dayy

12 Haziran 2007 tarihinde eklendi
hayatım boyunca izlediğim en iyi psikolojik gerilim.filmin senaryosu mükemmel bi de buna johnny depp’in oyunculuğu eklenince kat kat güzelleşiyor.hemen hemen johnny depp’in her filmini izledim.inanın ki izlediklerim arasında en iyilerden biri.
horiz10
horiz10

15 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
stephen king ve deep aynı yapımda. beni daha fazla ne çekebilirdi ki. filme gelince gerilim seviyesi iyiydi. deep de oyunculuğuyla renk katıyor. güzel bir film. seyretmeye değer 8/10
Deniz
Deniz

7 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Zaman kaybı..yorumlara bakıp izledim ama pek değmez..100 karakterzorunluluğunu kaldırsanız daha uygun olacak
scarface-tony35
scarface-tony35

21 Mart 2007 tarihinde eklendi
güzel gerilim , jonhn turturro güzel iş çıkarmıs .
ahmetkeskinn
ahmetkeskinn

21 Kasım 2006 tarihinde eklendi
kurgu harika, Deep i filmin sonuna kadar savundum, shooter a sinir oldum adamı rahat bırakmıyor diye;) ne taraftan bakılırsa bakılsın ustaca işlenmiş bir film. filmin sonunu önceden duymayanlar eğer ilk kez izleyeceklerse kesinlikle bu filmi kaçırmamalılar;)
gkhn-eski-nazi
gkhn-eski-nazi

3 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bu deep en pasif rolü bile müthiş oynuo ki bunu bu filmde de görebilirsiniz izleyin derim ben fena zaman kaybı olmaz
figengs
figengs

9 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
bana göre kesinlikle çok sıkıcı bi film..ilk 45 dakikasına zor tahamml ettim..filmn ilk 45 dksnda gerilim veya korku hiç yok,snrasını bilmiyorm..ayrıca bu tür filmlerde sıkmaya başladı,sonunu tahmin eder olduk yani..10/4
ozge-tun777
ozge-tun777

5 Mart 2005 tarihinde eklendi
EH GÜSELDİ.......JOHNNY NİN ADI YETER ZATEN.
altuneli
altuneli

26 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Konu itibarıyla Dövüş Kulübü ve Makinist’e benzer olmasına rağmen oldukça iyi bir film. Kişilik bölünmesini anlatan ve bukişiye verdiği zararları gösteren güzel bir film olmuş. Deep’e gelince yine klasını konuşturuyor. Ondan başka hatırı sayılır bir oyuncu yok filmde buna rağmen herkes rolünü iyi oynamış. Bence fena film değil hele Deep hayranıysanız beklentilerinizi karşılayacaktır.
suzyanna
suzyanna

27 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
Ben sonunu şaşırtıcı bulanlardan değilim,hatta hayal kırıklığı bile yaşadım ancak bunda fragmanın etkisi büyük çünkü daha farklı bi film olacağını düşündürmüştü fragmanı.Yine de johnny depp iyi oynamış ve kötü bi film de değil,izlenebilir.
boc3k
boc3k

6 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Nasıl oluyor anlamıyorum açıkçası abuk sabuk ne olduğu kimin oynadığı belli olmayan filmler 7-8-9 puan alırken bu film 7.7 ortalamada...anlamak için izlemek gerekir bakmak diğil !!!!!10/9
sertac-kilic79
sertac-kilic79

11 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Farklı bir depp filmi yavaş ilerleyen anlamaya çalıştıgınızda biraz daha sıkıntıya neden olan farklı bir film yinede güzel bir gerilim