Gizli Pencere

drema
drema

15 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Benim bildiğim miladı "Dövüş Kulübü" olan ve nihayetinde bizim son yeteneğimiz Çağan Irmak'a da korku serisi "Kabuslar Evi"ndeki "Hayal-i Cihan" bölümünde ilham kaynağı olan bir konunun alelade işlenmiş bir versiyonu diyelim. Bir film olarak ben çok şey vaadettiğini sanmıyorum ama Johnny Depp'in tek kişilik gösterisi diyebiliriz yine de. Yani yapım, filmin kendisini değil de oyuncunun kendisini yücelten bir hamura sahip ve aslına bakılırsa Depp için iyi bir prova sayılabilir. Seyretmek için yanıp tutuşulacak bir film olmasa da, Johnny Depp hayranlarının seyretmek için yanıp tutuşacakları türden! Ayrıca oyunculuğu da "ders" diye okutulacak cinsten.
kadir503
kadir503

25 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Çok harika bir film olmasa da psikolojik-gerilim türünün getirdiği özellikleri içerisinde kalbur-üstü de olsa barındıran, Jphnny Depp’in oyunculuğu ile yalnızlığı ve günümüz toplumuna bir bakış atan, izlense de izlenmese de bir kayıp olmayacak bir film. Türü sevenler içen izleyip geçilecek tarzdan, çok da düşündürücü yanı yok. Başarılı olmamasının bir yanı da buna bağlı. Ayrıca Stephen King çevrimi olmasından dolayı ve senaryosunun David Koepp tarafından yazılmış olması da izlenilmesi için bir sebep olabilir.
e-ergener
e-ergener

12 Aralık 2004 tarihinde eklendi
Güzel bir filmdi ancak senaryosu biraz daha genişletilebilirdi...
kaankarsan
kaankarsan

31 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Sığ bir film fakat oyunculuklar iyi.. Kitabı okudum.. Kötü bir Stephen King uyarlaması olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.. Depp ve Turturro(özellikle Turturro) başarılı...(5/10)
onurdolanbay
onurdolanbay

1 Şubat 2005 tarihinde eklendi
korkudan geberdim :)))
royalflush1
royalflush1

27 Haziran 2004 tarihinde eklendi
Johnny depp her zamanki gibi karizmasini konusturuyo.acikcasi tamamen sasirtan bi filmdi.ben olaylarin bu sekilde bi yol izleyecegini tahmin edemedim.sonu ise tamamen beklenmeyen bi sondu.genelde filmlerde boyle bi son olmaz.ama stephan king yazmis.o degisik sonlari sever.kisacasi harika bi filmdi.nefesinizi tutarak izleyeceksiniz.dikkat edinde bogulmayin.
joopoolg
joopoolg

31 Aralık 2004 tarihinde eklendi
bence filmin sonu biraz da angel heart a benziyor... bence piyasaya yapılmış bir film ama depp ve turturoya saygımız sonsuz...
basakbilgi
basakbilgi

22 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Pek ahım şahım nitelikleri olmamasına rağmen johnny depp sayesinde hiç kopmadan seyredilen film...
Aslıhan Gayyurhan
Aslıhan Gayyurhan

7 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
filmi çok beğendim. JD müthiş bir oyunculuk sergilemiş. Bu film için mutlaka vakit ayırın pişman olmayacaksınız!
Sdk-JK
Sdk-JK

29 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Johny Deep’in müthiş perfonmasına daha da başarılı bi senaryo yazılsa daha da iyi olabilirdi ama yinede güzel bi fildmi.7/10
yaseminpamukcuoglu
yaseminpamukcuoglu

18 Kasım 2004 tarihinde eklendi
çok güzel bir gerilim filmiydi özelliklede filmin sonunna doğru kapının üzerinde ki shoot her yazısı çok iyiydi
finallyfree89
finallyfree89

30 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
johnny depp ten müthiş bir oyunculuk performansı izledim psikolojik gerilim tarzının en başarılı filmlerinden mükemmel bir film her şey kusursuzdu
angel81971
angel81971

18 Haziran 2004 tarihinde eklendi
Ben hayal kırıklığına uğradım fragmanla ilgisi yok ağır tempolubir film.Deep olmasa yarıda kesebilirdim.
esat-ozcan
esat-ozcan

30 Aralık 2004 tarihinde eklendi
bence fight club secret window gibi saçma bir tartışmayı bırakalım.fight club gibi film bi daha gelir mi bilemiyorum ama secret window u da ondan farklı kaliteli bir film olarak hatırlayalım.
deep-merve-chad
deep-merve-chad

8 Kasım 2006 tarihinde eklendi
johnny deppin tüm filmleri gibi harika bi film mort un karısının gelipte shooteryazılarını gördüğü yerle amynın baldırına sapladığı makas sahnesi güzeldi sonunu daha belirginleştirseledi daha iyi oluru ama 10 puanlık bi film