filme konu olan öyküyü okuyarak filme gitmiştim.aslında o kadar kötü değildi.ama sonlarına doğru bir hayli sıkılmıştım.gerildiğim de oldu.ama film üstümde bir etki yaratmadı.jonny deep hayranı olanlar bu filmi kaçırmasın çünkü adam tek başına filmi götürüyor.ama asıl etkileyici performansı john turturro veriyor.
yani bir stephin king filmi olduğu çok belliydi ayrıntılara önem duraklama arada es verme merak uyandırma felan onun tarzıdır ama tabi mantık hataları kopukluklrda vardı filmde sonunu iyi bağlamaları biraz kurtarmış filmi
Valla ne diyeyim o kadarda iyi değildi bence... Sonu kısa tutulmuş gerilimli dakikalar azdı yani kısaca daha iyi güzel bir gerilim filmi olabilirdi. Johny Depp yinede başarılıydı ama diğer filmleri yanında (From Hell-8/10 ve Hayalet Süvari-9/10) Gizli Pencere nin lafı bile edilmemelidir... ...5/10...
sonunu tahmin edebildikleri için filmi vasat bulanlara söylüyorum filmi sonunu bile bile tekrar tekrar izliyorum. çünkü johnny depp süper oynuyo. favori johnny depp filmlerimden.
bi filmin konusu insana ne kadar yakın olursa..düşüncelerine ne kadar cok uyarsa o film o kişiye cok guzel gelir. bence gizli pencere mukemmel otesi bir film.johnny depp ten cok filmin konusu daha cok ilgilendirdi beni.mukemmel bir son diyebilirim. filmi izlerken filmin sonunu kafanızda hayal ediyorsunuz.film de eger bu şekilde sizin düşündügünüz gibi bitiyorsa o filme daha cok baglanıyorsunuz.
Seyircisine ’’hiç gizli pencerenden baktın mı?’’ sorusunu dolaylı yolardan yönelten,her insanın kendi iç dünyasına açılan bir penceresi olduğunu hatırlatan filmdir bu.İçinizde sakladığınız ikinci benliğinize alıp götürmeye çalışır sizi film,gizli bir pencereden görünen gizli bir bahçedir iç dünyanız, gizli bir bahçede toprağın altında saklananlar gibi saklarız içimizde çoğu duygu ve düşünceyi, hatta hatta ikinci bizi.8/10
çok güzel bir film ....özellikle sonu insanı şaşırtıyo...ama filmin fragmanında sanki korku filmiymiş gibi bi hava uyandırılmaya çalışılmış....açıkçası korkucaz sanmıştık....neyse psikolojik gerilim , bi insanın kendine nasıl yalan sölediğini anlatan ve tamda johnny depp e uygun bi film....ben çok beyendim....
Bundan önce buna benzer senaryolarda filmler izlemişseniz gayet düz bir film olarak nitelendirebilirsiniz.Tamam eyvallah Johnny Deep çok iyi oynamış da film de bir alicengiz , bir değişik olaylar örgüsü yok.6/10Filmi izledikten sonra ' yine mi ' dememek içten değil. -----Burdan sonrasını izlemeyenler okumasın-----Çıldırış , Makinist, Kimlik,Dövüş Kulübü,Gizli Pencere,Hipnoz ... Bunlar benim izlediklerim.Bu filmler hakikaten kaliteli filmler , hatta kült olmuş filmler kendi türü içerisinde.Ama bunları izledikten sonra yine bu tür bir film izlemek insana kabak tadı veriyor.Bu filmi yukaridakilerle kıyasladığımda çok daha basit, daha sıradan buluyorum.
film güzeldi zaten sadece johnny depp izlesenizde olur ama buradaki yorumları okuduktan sonra filmi izledim bazı arkadaşlar filmin sonunu yazmış. bu yüzden çok keyifle izleyemedim. lütfen filmin sonlarını yzmayın içindeki sahneler için yorum yazın. 10/7
johnny Depp büründüğü Mort karakterine çok yakışmış.Üzerindeki bornozu,kıyafetleri,saç tarzı kul bir hava estirmiş.Çift kişilik işlenmiş yine psikolojik filmlerinin vazilgeçilmezi zaten.Filmin sonu beni en fazla geren ve hoşnut kaldığım sahnesiydi.Mort'un herşeyden korktuğu sahneler gerçekçiydi.Film de seneryoya bağlı kişi azlığı olunca ve olaylar da belirli bir yavaşlıkta ilerleyince filmin sonunun farklılığı ister istemez kişiye çok güzel geliyor,bu yönden baktım ben.İyi seyirler!
muhtesemmm bi film denilemez ama filme imza atanların hakkını vermek lazım.. görüntü ve seslendirme çok iyiydi.. j. depp muhtesem bi oyunculuk sergilemiss.. bu adamı sevmezdim ama bu filmden sonra hakkaten hayran kaldım.. aktör seçimini çok iyi kullanmışlar.. korku filmi mi? kesinlikle hayır.. ama insanı gerdii bi gerçek.. izlemenizi tavsiye ederim 8/10
Bu filmi ikinci kez seyrettiğimde aslında filmde tek kötü tarafın seneryosu olduğunu fark ettim.Yani ilk seyredişte filmi hiç beğenmiyoruz çünkü dikkat ettiğimiz tek şey senaryosu ve filmin nasıl bittiği oluyor.Filmin oyunculuğu gerçekten çok iyi olmuş.Müziklerde yerli yerinde olmuş ve filmin temposuna uyan kaliteli bir ses düzeni oluşturulmuş.Ama önceden dediğim gibi senaryo bizi biraz hayal kırıklığına uğratabilir.