Gizli Pencere

mrs-durden
mrs-durden

23 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Çok güzeldi. Johnny Depp filmi tek başına götürmüş. Bir yazarın çelişkisini çok güzel anlatmış bence. Shoot her olayına da ayrıca bayıldım.
miroozkan87
miroozkan87

28 Aralık 2005 tarihinde eklendi
kitabını okuduğum için size şöyle diyeyim ben yönetmen olsam kesinlikle bu filmi çekmezdim..!akıl mantık var bu filmi sonu ayakta tutmaya çalışıo yani yönetmen sonuna kitlenmiş...eee ben kitabını okudum ne olcak şimdi!!!çok düşüncesiz bir şekilde yapılmış film ha johnny depp bir şeyler yapmaya çalışmış ama seneryo kötü..!
zzade
zzade

12 Kasım 2006 tarihinde eklendi
süper bir film ya ben bu adama aşığımmmmmmmmmmmm
canavar-cocuk-53
canavar-cocuk-53

3 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Johnny Depp'in bütün filmleri gibi buda çok güzel bi gerilim/psikolojik film...!!!7/10
emreucanbas
emreucanbas

25 Haziran 2004 tarihinde eklendi
Güzel bir film ancak kimlik, dövüş kulübü, akıl oyunları gibi şizofreniyi irdelemiş olan filmleri izleyenler sonunu filmin hemen başında tahmin eder.(Ben ettim!)Daha filmin hemen başında açılış yazıları geçerken görüntü aynanın içine girmekte yani aynanın aksi gösterilerek morty’nin çarpık bir anlayışa sahip olduğu gösterilmekteydi.
Ceren S.
Ceren S.

23 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Sonu gerçekten çok şaşırtıcıydı...Johnny Depp in performansı her zmanki gibi kusursuz... 8/10
i-just-wanna-live
i-just-wanna-live

11 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Johhny depp in performansı tartışılmazdı. Sonu farklı biten ama birazcık sıkıcı bi filmdi. Ama genede izlenmeli.
johnnydepp-1903
johnnydepp-1903

22 Nisan 2007 tarihinde eklendi
bu film nasıl böle düşük puan almıs hala anlamadım johnny depp ve turtaro mükemmel oynamıslar film sürükleyici bir an olsun sıkılmıyosunuz ve muhtesem bir son daha ne diyebilirim ki sadece johnny depp ...
duygu-1993
duygu-1993

21 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
fazla söze gerek yok tek diyebileceğim johhny deep olurda film kötü mü olur!!!!!
melik-e05
melik-e05

4 Mart 2008 tarihinde eklendi
10/6 tı verdim
çok güzel bir film sadece sonu şaşırtıcı tahmin edmiyorsunuz ama yinede insan anlayamıyor dikkatli izlemek gerekiyor.

çok şey kaçırmassınız:(
jeo-ipek
jeo-ipek

16 Şubat 2006 tarihinde eklendi
İlginç bir konu ama daha önce çok fazla benzerlerini izlediğim için kesinlikle beklentilerimin altında çıkan bir film. Oyunculuklar güzel. Çok fazla bir artısı yok. Fena değil yani.
mediha199
mediha199

1 Ekim 2004 tarihinde eklendi
sıkıcıydı!
ekinnn
ekinnn

13 Kasım 2006 tarihinde eklendi
psikolojik gerlmlerden hoşlanalara tawsie ederm ii bi film. johnny depp’i çok beğeniorm ya,kendme hakim olamıorm :)
gizemacer
gizemacer

28 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
filim gerçekten hoş güzel ve etkili sahneleri var ama bende sonunu pek beyenmedim ama seyredilmiycek bir filim deyil bence seyredin en azından johnny depp yeterli filim için
kuzularynsessizli-i
kuzularynsessizli-i

1 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Johnny Depp gibi bir yıldız nasıl böyle kötü bir filmde oynamış şaşırdım doğrusu. Son drece sıkıcı, beklentilerimin çok çok altında kalitesiz bir filmdi. Hayal kırıklığı yaşadım normalde Depp in filmleri çok kaliteli olurdu artık Depp in filmlerine kuşkuyla bakacağım ne yazık ki. 10/4 o da Depp in hatrına