Gizli Pencere

teomansonmez
teomansonmez

5 Şubat 2005 tarihinde eklendi
GERİLİM VE KORKU ROMANLARININ DAHİ YAZARI STEPHEN KİNG'İN GECE YARISINI İKİ GEÇE KİTABINDA YER ALAN GİZLİ PENCERE/GİZLİ BAHÇE ADLI ÖYKÜSÜNÜN BİR SİNEMA UYARLAMASI.FİLMİN YÖNETMENİ VE SENARİSTİ DAVİD KOEEP.BAŞROLÜNDE KARAYİP KORSANI İLE OSCARA ADAY OLAN USTA OYUNCU JOHNY DEEP VAR.DEEP YİNE BAŞARILI OYUNCULUĞUNU BU FİLMLEDE GÖSTERİYOR.KİNG MÜKEMMEL HİKAYESİ VE MÜKEMMEL KURGUSUYLA BİZİ FİLMİN FİNALİYLE ŞOK EDİYOR.BEN KİNG'İN BU KİTABINI BULAMADIĞIM İÇİN NE YAZIKKİ OKUYAMADIM AMA EN KISA ZAMANDA USTANIN BU ROMANINI DA BULUP KİTAP KOLEKSİYONUMA YERLEŞTİRİCEĞİM.FİLMİNİNDE DVD'SİNİ ALMAYA DÜŞÜNÜYORUM.GİZLİ PENCERE 2004'ÜN EN İYİ GERİLİMİ.BU KESİN.BEN FİLME*****(ÇOK İYİ)NOTUNU VERİYORUM.
erentos
erentos

24 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
gerçekten ilginç bir filmdi.jonny depp harika oynamış zaten,yazarlık da çok yakışmış ayrıca ona.film güzeldi ve müthiş bir finalle de bitti.
Eren-Emrah
Eren-Emrah

6 Ekim 2006 tarihinde eklendi
etkileeyici bir son ve güzel bi gerilim izlenmeye deger...
umuty90
umuty90

10 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
Sonu çok değişikti ama filmin genelindeki gerilim sahneleri biraz sırıtmış gibi. Johny Depp'in oyunculuğu olmasa kötü bir film derdim ama oyunculuk sayesinde ortalama bir film diyebilirim.
iyomi
iyomi

6 Ocak 2005 tarihinde eklendi
Kendini izlettiren oyuncular vardır ya Johnny Depp de öyle.Filmin çok farklı bir konusu yoktu ama yine de insan heyecanlanıyor.Sonunu daha farklı yapabilirlerdi ama yine de güzel.
YılmazPütün
YılmazPütün

10 Mart 2016 tarihinde eklendi
Filmin finaliyle ilgili cok fazla ipucu veren bir gizem filmi (yada bendeniz cok fazla bu tür filmler izlediğim için artık hemen anlayabiliyorum finalin nereye varacagını.) ama tabii ki izlenilir tabii ki Depp cok iyi oynamış.
dostça
dostça

7 Ocak 2005 tarihinde eklendi
merhaba aranıza yeni katıldım sizlerin yorumlarıyla genelde flimleri seyrediyorum.ama 1 flim için inanılmaz değişik yorumlar var.birinizin ak dedigine öbürünüz kara diyor. bu flim için beğendiğimi söyleyebilirim final sahnesi güzel
Ihsan Hulusi Barstugan
Ihsan Hulusi Barstugan

22 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
johnny deep in muhteşem oyunculuguyla filmin konusu mukemmel bir şekilde karışmış. j.deep yerine kimse bu kadar başarılı olamazdı. hele sonundaki mısırı yigişi en guzel sahnesiydi....
alp-eren
alp-eren

3 Ocak 2011 tarihinde eklendi
johnny deppin çok iyi oyunculuk sergilediği ayrıca konusu ve işleyici güzel olan bir gerilim filmi 10/8
34grr34
34grr34

5 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
ya filmi izlerken resmen gerildim ama mütiş bi filmdi hayran oldum johnny'e o sarı saçlar neydi öle ya çok şeker olmşsn
ayshe1188
ayshe1188

16 Mart 2008 tarihinde eklendi
bilmiyorum johny depp i sevmeme rağmen bu filminde kendimi kandırmaya çalıştım fena değildi diye ama aslında iğrenç bir filmdi. kurgusu falan da öle mükemmel değil. sonu hayal kırıklığı zaten saçma sapan bitiyor. zodiac tarzı bir film izliyorsun izliyorsun film bitiiyor hiçbir duygu yok sizde komedi yok dram yok gerilme yok. memento gibi kurgusu süper desem o da değil resmen vakit kaybı...
GoalsDreams
GoalsDreams

25 Ocak 2013 tarihinde eklendi
ben sevdim filmi.neden mi? cunki bazi olaylarin baglanamadigi,mantik hatalariyla dolu gerilim filmlerinden farkli...Mord karakerinin filmin sonunda "bana neler oluyor" deyisinde yikilmistim ya..."onemli olan sonu" ve bu cok guzel sondu...begendim.butcesi hesaba alinirsa,daha buyukbutceler harcanmis cogu filmden iyi,bence muhtesem.sadec oyuncu kadrosunu Johnny Depp ve Shootr'i oynayan oyunncu disinda ic begenmedim.
yakarimavi
yakarimavi

17 Mart 2007 tarihinde eklendi
zaten ben jhonny deep hayranıyım mükemmel bi fil tam 20 kere izledim izlemişimdir stephen king de harika yazmış
tolga-sengul
tolga-sengul

24 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
Benim beklediğimden çok daha sürükleyici olduğunu söyleyebilirim. Evet bu aralar bu konu çok işlenmeye başlandı ama film sonuna kadar da nasıl biteceğini hiç çaktırmıyor, gerçekten sürpriz bir son oluyor diyebiliriz, bence bu film Türkiye'de iş yapar, Türk izleyicisi bu tip filmleri sever ki oldukça da iyi çekilmiş bir senaryo ve insanı bir oraya bir buraya atan bir konusu var.
aa-tamer
aa-tamer

9 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Fazla tanınmayan oyuncularla yapılmış Deepwater filminden bile basit ve heyecansız (Ki film bir şizonfreniyi çok kaliteli bir şekilde anlatıyor.), keşke bir an önce bitse de kurtulsak diyebileceğiniz 5 kuruş etmez bir film.