Gizli Pencere

safari19051980
safari19051980

19 Haziran 2004 tarihinde eklendi
film hiç güzel değil paranızı boşu boşuna harcamayın
ferdikibar
ferdikibar

18 Haziran 2004 tarihinde eklendi
Evet, film gerilim olarak yeterince tatmin edici değil. Ayrıca finaldeki mısır dişleme olayı çok kötü. Ama yine de Johnny Depp'i bir filmin tamamında izlemek müthiş bir deneyim, (John Tutturro'da ekstra bonus) sırf bu deneyim için seyredilir. Çok hoş planlarda yok değil.
egeyard
egeyard

8 Ekim 2008 tarihinde eklendi
çok güzel bir film daha. severek izlemiştim. tavsiye ederim.
kafkas53
kafkas53

1 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
Film hakkında (iyi) yorumlar yapıp sadece Depp, S.King veya Turturro'dan bahsetmek haksızlık olur kanaatindeyim. Tamam film kitaptaki öyküyü daha iyi hale getirmiş, Turturro ve Depp müthiş. (Özellikle mimikleri) - (ve filme sırf Depp'i seyretmek için gittim. Sleepy Hallow'dan bu yana sinemada seyretmeye çalışıyorum.) Ama gerilimde seyirciyi geren sadece senaryo-öykü değil müziktir de. ve bu filmde müzikleri yapanlar iki usta:
Hans Zimmer & James Newton Howard

Onların filme kattıklarını da unutmamak lazım...

Saygılarımla

Notum(8/10)
no-one-2
no-one-2

26 Haziran 2004 tarihinde eklendi
john turturro’nun performansı olağanüstüydü..ama öykü fight club’ın bir korku-gerilim kopyası gibi.
recepgulec86
recepgulec86

20 Nisan 2007 tarihinde eklendi
klasik bir konu. "fight club"ı izledikten sonra çok klasik geliyor bu filmler. tamam kötü film değil ama orjinal de değil. johhny depp için izlenir...
denito-2
denito-2

30 Mart 2005 tarihinde eklendi
genel anlamda gerçekten iyi fakat klasik bir filmdi..jonny depp'in oyunculuğuna da hiç söz yok.. bir şizofrenin kendisiyle olan diyaloğunu herkes canlandıramaz sonuçta..finaldeki bu diyalog harbiden süperdi..
fakat şizofren olduğu filmde fazla belliydi(belki de sebep hollywood'un şizofrenler üstünde fazla durmasıdır(!)),onu saklayabilselerdi finalin muhteşemliği katlanırdı..
denizilke2
denizilke2

12 Aralık 2007 tarihinde eklendi
film çok uzun değil onun için zaman kaybı diye düşünmek yanlış olur,ama açıkçası öyle büyük bir beklentiyle izlemek de dogru değil, zaten film kültürü biraz gelişmiş olan herkes filmin daha başında neler döndüğünü anlayacak, bence gereksiz bir film, jonhny deep izlemek başka ama6/10
kirpiotuzbes
kirpiotuzbes

24 Haziran 2004 tarihinde eklendi
Kesinlikle çok daha iyi olabilirdi. Kimi arkadaşların belirttiği gibi Fight Club ve Identity gibi filmlerden yola çıkılmış. Ama filmdeki Shooter karakteri (John Turturro) Depp'den çok daha önde duruyordu. Vasatın üzerinde oyunculuk ve müzikleri için 6/10.
raffine06
raffine06

3 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
İzlenebilecek bir film ayrıca aldığı puanıda hakediyor sırf johny deepden ötürü bile izlenir 10/8...
tanjureeves
tanjureeves

9 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
harikasın deppppp
handanunal
handanunal

27 Haziran 2004 tarihinde eklendi
filme kuzenimle birlikte gittik.Filmin gerilim filmi olduğunu duymuştum.AmA birinci yarıda gerilimin G'si yok.yan salonda The day after tomorroW Filminin sesleri geliyordu.Keşke ona gitseydik diye DÜŞÜNDÜM.Film çok yavaş ilerliyor.Johnny Depp Melankolik tavırlarıyla rolünü bayağı iyi yapıyor. David koeppin panik odası filmini İzlemiştim. Gizli pencere ondan iyi değildi bence:(
Johnny Depp veya Stephen king hayranıysanız gidin....ama hayal kırıklığına uğramıyacağınızı garanti edemem___
ffergan
ffergan

18 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
J.Deep bu filmde ne yapıyor? Sinemada bir sektör sonuçta para kazanmak lazım,çarkın dönmesi lazım eh işte dedirten bir film!
sinema
1 ziyaretçi
11 Ocak 2011 tarihinde eklendi
son 20 dakikasına kadar çok iyi gelen film ahh identity-kimlik tarzı filmler gibi oldu dedirtmekte. Çok fazla beklentiye girilmezse beğenilecek bir film. Depp ve Turturro oldukça iyiler. İzlemek lazım...
quenius
quenius

30 Haziran 2004 tarihinde eklendi
Çok iyi film di. Deep müthiş. King uyarlamaları arasından belki de en eli ayağı düzgün olanı. Carrie'yi saymazsak. Gidin... Yazar olma hayalleri olanlar kesin gitsin.