lalenuryenici
4 Nisan 2006 tarihinde eklendi
John Depp' in çektiği en güzel filmlerden biri .Zaten hangisi kötü ki .Oyuncu olarak muhteşem biri .Neyse özellikle filmledeki karakterini çok beğendim.İyiki var.........
Sonu çok tahmin edilebilir bir film.. Hep aynı hikaye. Filmin atmosferi hoş, gizemli olmuş, ama gerilim sevenleri tatmin edecek bir film olmadığını söyleyebilirim. (6,5/10)
İlginç bir konu ama daha önce çok fazla benzerlerini izlediğim için kesinlikle beklentilerimin altında çıkan bir film. Oyunculuklar güzel. Çok fazla bir artısı yok. Fena değil yani.
Sığ bir film fakat oyunculuklar iyi.. Kitabı okudum.. Kötü bir Stephen King uyarlaması olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.. Depp ve Turturro(özellikle Turturro) başarılı...(5/10)
Konu itibarıyla Dövüş Kulübü ve Makinist’e benzer olmasına rağmen oldukça iyi bir film. Kişilik bölünmesini anlatan ve bukişiye verdiği zararları gösteren güzel bir film olmuş. Deep’e gelince yine klasını konuşturuyor. Ondan başka hatırı sayılır bir oyuncu yok filmde buna rağmen herkes rolünü iyi oynamış. Bence fena film değil hele Deep hayranıysanız beklentilerinizi karşılayacaktır.
kitabını okuduğum için size şöyle diyeyim ben yönetmen olsam kesinlikle bu filmi çekmezdim..!akıl mantık var bu filmi sonu ayakta tutmaya çalışıo yani yönetmen sonuna kitlenmiş...eee ben kitabını okudum ne olcak şimdi!!!çok düşüncesiz bir şekilde yapılmış film ha johnny depp bir şeyler yapmaya çalışmış ama seneryo kötü..!
Bu filmi ikinci kez seyrettiğimde aslında filmde tek kötü tarafın seneryosu olduğunu fark ettim.Yani ilk seyredişte filmi hiç beğenmiyoruz çünkü dikkat ettiğimiz tek şey senaryosu ve filmin nasıl bittiği oluyor.Filmin oyunculuğu gerçekten çok iyi olmuş.Müziklerde yerli yerinde olmuş ve filmin temposuna uyan kaliteli bir ses düzeni oluşturulmuş.Ama önceden dediğim gibi senaryo bizi biraz hayal kırıklığına uğratabilir.
her kalıba giriyo bu adam...film ilk önce sıkıcıydı ama sonu harika..stephen king in yazdığı en iyi roman olsa gerek..deep de hayat wermiş kahramana güsel de olmuş yani..
filme konu olan öyküyü okuyarak filme gitmiştim.aslında o kadar kötü değildi.ama sonlarına doğru bir hayli sıkılmıştım.gerildiğim de oldu.ama film üstümde bir etki yaratmadı.jonny deep hayranı olanlar bu filmi kaçırmasın çünkü adam tek başına filmi götürüyor.ama asıl etkileyici performansı john turturro veriyor.
Filmin uyarlandığı kitabın sonu daha güzeldi mort rainey ölüyordu stephan king farkı ama filmin sonuda güzeldi mort rainey bu sefer öldürüyor ee farklı bir bakış acısı :) şizofreni rolünü johnny depp güzel yapmış izlenmeye değer bir film
stephen king bu filmde beni hayal kırıklığına uğrattı!ben böle senaryolu bir film daha izlemiştim..sanki tekarar onu izliorum hissine kapıldım!ama JOHNNY DEPP in performansı tartışılmıcak derecede ii!sırf onun için izlenile bilecek bir film...
açıkçası bu fili ilk aldığım zaman çok daha ii işey bekliyodum stephen king e johny deep yüzünden:)aradığımı pek bulamadım ama yinede konu itiariyle güzel bi filmdi, biraz daha stehenin alıştığımz korku sahneleri olsaydı daha ii olurdu ama ynede izlerseniz üzülmezsiniz sonuçta bir king eseri...