Ben bir Johnny Depp hayranı olarak diyebilirim ki Johnny Depp şu ana kadar neredeyse bütün filmlerini izledim ve bir kere bile vasat bir oyunculuk çıkardığını görmedim sadece Bir Zamanlar Meksika'da film çok iğreçti ama Johnny Depp'in oyunculuğu yine vasatın üzerindeydi. Ama Karayip Korsanları'nda tavana vurdu. Canlandırdığı karakter ve oyunculuğu mükemmeldi. Bu filme gelince fragmanını izledim çok iyi bir yapım olacağa benziyor. Hadi hayırlısı... Ve sevgili beyazperde.com üyeleri korsan almayalım en azından bunu en asgari düzeye indirelim. Saygılar....
filim gerçekten hoş güzel ve etkili sahneleri var ama bende sonunu pek beyenmedim ama seyredilmiycek bir filim deyil bence seyredin en azından johnny depp yeterli filim için
Ben sonunu şaşırtıcı bulanlardan değilim,hatta hayal kırıklığı bile yaşadım ancak bunda fragmanın etkisi büyük çünkü daha farklı bi film olacağını düşündürmüştü fragmanı.Yine de johnny depp iyi oynamış ve kötü bi film de değil,izlenebilir.
Benim beklediğimden çok daha sürükleyici olduğunu söyleyebilirim. Evet bu aralar bu konu çok işlenmeye başlandı ama film sonuna kadar da nasıl biteceğini hiç çaktırmıyor, gerçekten sürpriz bir son oluyor diyebiliriz, bence bu film Türkiye'de iş yapar, Türk izleyicisi bu tip filmleri sever ki oldukça da iyi çekilmiş bir senaryo ve insanı bir oraya bir buraya atan bir konusu var.
johnny gene konuşturmuş e tabi analar na evlatlar doğuruyo adam da doğuştan gelen yetenek var hem bence gerilim filmleri için en uygun oyuncu o david koepp muhteşem bi seçim yapmış hem eğriye eğri doğruya doğru bu film johnny sayesinde patlar
Filmi bekliyorum.Her zamanki gibi gene müthiş bir stephan king romanı ama senaryolaştırma aşamasında birşeyler oluyor ve o güzelim konuya yazık ediyorlar.Kitap gerçekten de harikaydı ama filmi umarım hayal kırıklığı yaratmaz !!!
Stephen King tabi ki filmin en önemli kozu! Kitaptan nasıl uyarlanacağı konusunda da bir endişem yok çünkü yönetmen-senarist Koepp'in "Carlito'nun Yolu, Jurassic Park ve Snake Eyes" gibi çok iyi senaryo referansları var. Depp ve Turturro'nun da iyi bir ikili olacaklarını düşünürsek, çok güzel bir film bekliyoruz sanırım.
stephen king uyarlamlarını hep keyifle izlemişimdir.johhny depple birlikte john turturro nun birarada olması film için avantaj.filmin künyesine bakınca hans zimmer ve james newton howard gibi son derece usta iki müzisyenin olması beni iyice iştahlandırıyor.çabuk gelsin bu film...