bana göre kesinlikle çok sıkıcı bi film..ilk 45 dakikasına zor tahamml ettim..filmn ilk 45 dksnda gerilim veya korku hiç yok,snrasını bilmiyorm..ayrıca bu tür filmlerde sıkmaya başladı,sonunu tahmin eder olduk yani..10/4
film güzeldi zaten sadece johnny depp izlesenizde olur ama buradaki yorumları okuduktan sonra filmi izledim bazı arkadaşlar filmin sonunu yazmış. bu yüzden çok keyifle izleyemedim. lütfen filmin sonlarını yzmayın içindeki sahneler için yorum yazın. 10/7
Johnny Deep her zamanki gibi muhteşemdi.Film ilk önce sıkıcı gibi başaldı ama devamı güzeldi ve güzel bitti.Zaten Johnny'in olduğu hang ifilm sıkıcı olabilir ki onu çok seviyorum
seksenlerde yazıldığından olsa gerek şu an için oldukça bayat bir hikaye. bir bakıma uyarlama yanlış zamanda olmuş diyebiliriz. germek bir yana, sürükleyiciliği bile muamma. ne depp ne de turturro kurtarabilir bu filmi. hayak kırıklığı..
Filşm idare eder türden inanın izlerken kafam allak pullak oldu tam bir psikolojik gerilim ama Depp e söylücek sözüm yok her zaman ki gibi ama oyunculuğu ile filmi kurtaramamış 10 üzerinden 5 bence...
johnny Depp büründüğü Mort karakterine çok yakışmış.Üzerindeki bornozu,kıyafetleri,saç tarzı kul bir hava estirmiş.Çift kişilik işlenmiş yine psikolojik filmlerinin vazilgeçilmezi zaten.Filmin sonu beni en fazla geren ve hoşnut kaldığım sahnesiydi.Mort'un herşeyden korktuğu sahneler gerçekçiydi.Film de seneryoya bağlı kişi azlığı olunca ve olaylar da belirli bir yavaşlıkta ilerleyince filmin sonunun farklılığı ister istemez kişiye çok güzel geliyor,bu yönden baktım ben.İyi seyirler!
Sonu çok değişikti ama filmin genelindeki gerilim sahneleri biraz sırıtmış gibi. Johny Depp'in oyunculuğu olmasa kötü bir film derdim ama oyunculuk sayesinde ortalama bir film diyebilirim.
İlginç bir konu ama daha önce çok fazla benzerlerini izlediğim için kesinlikle beklentilerimin altında çıkan bir film. Oyunculuklar güzel. Çok fazla bir artısı yok. Fena değil yani.