Gizli Pencere

ozansarikaya
ozansarikaya

22 Kasım 2004 tarihinde eklendi
ya sizi bilmemde ben bu kadar saçma bir gerilim filmi göremedim. filmin sürpriz sonu böyle mi olmalıydı? bence bukadar saçma olmamalıydı. stephen king hayranı olmama rağmen bu film hayal kırıklığı uğrattı. bir de filmin sonunda johnny depp'in eşi eve girdiğinde evin bütün duvarlarında "shooter" yazıları vardı ama sonraki sahnede o yazılar kayboldu iğrençti başka bişey demiyeceğim...
mertpasaoglu-748
mertpasaoglu-748

21 Ocak 2007 tarihinde eklendi
arkadaşlar bence şizofrenlik üzerine kurulu bir film .john deepin oyuculuk tarzını beğendim.ve filmi sonu beni çok şaşırttı
hilalhosgor
hilalhosgor

16 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
stephen king bu filmde beni hayal kırıklığına uğrattı!ben böle senaryolu bir film daha izlemiştim..sanki tekarar onu izliorum hissine kapıldım!ama JOHNNY DEPP in performansı tartışılmıcak derecede ii!sırf onun için izlenile bilecek bir film...
miroozkan87
miroozkan87

28 Aralık 2005 tarihinde eklendi
kitabını okuduğum için size şöyle diyeyim ben yönetmen olsam kesinlikle bu filmi çekmezdim..!akıl mantık var bu filmi sonu ayakta tutmaya çalışıo yani yönetmen sonuna kitlenmiş...eee ben kitabını okudum ne olcak şimdi!!!çok düşüncesiz bir şekilde yapılmış film ha johnny depp bir şeyler yapmaya çalışmış ama seneryo kötü..!
aa-tamer
aa-tamer

9 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Fazla tanınmayan oyuncularla yapılmış Deepwater filminden bile basit ve heyecansız (Ki film bir şizonfreniyi çok kaliteli bir şekilde anlatıyor.), keşke bir an önce bitse de kurtulsak diyebileceğiniz 5 kuruş etmez bir film.
Deniz
Deniz

7 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Zaman kaybı..yorumlara bakıp izledim ama pek değmez..100 karakterzorunluluğunu kaldırsanız daha uygun olacak
the-o-c
the-o-c

31 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
güzel olduğunu zannedip sinemaya gittim ama beni hayal kırıklığına uğratan filmlerden kategorisine koyduğum gizli pencereyi ne yazık ki johnny depp bile kurtaramamış.
arifozdemir
arifozdemir

21 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Ya tam bi hayal kırıklığıydı benim için. Filmin son 10 dakikasına kdar bekledim resmen ne olacak diye.. Ama sonuç hüsran.. yine de depp için izleyin derim..
fatih-alhan
fatih-alhan

13 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
Bu tip filmler yapmaya ne zaman son verecekler bilmiyorum artık vazgeçselerde kurtulsak.Kesinlikle izlemeyin verdiğiniz paraya yazık saçma sapan bir film.
americanidiot03
americanidiot03

21 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
gerçekten çok sıkıcı bir filmdi ...
rew2323
rew2323