Power-of-Tower
30 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Hikayede Mort Raineynin hikayesi ?Ekim Mevsimi? Shooter ınki ise ?Gizli Pencere Gizli Bahçe? idi...Filmde bu tam tersi..Sanırım yönetmenin tercihisi olmuş...Ama hikayenin ana hatları kitaba sadık kalınmış...Özel dedektifin filme kondurulması sanırım zamandan kıssa hesabı olmuş..Çünkü kitapta Tom'un arkadaşıda ölüyordu..Shooter ın Shoot-Her diye çevrilmesiyse tam bir akıl oyunu...Kitapta Shooter Mort tan kendisi için bir hikaye yazmasını istiyordu..Burda ise finali değiştirmesini..Hemde ne final!King ustanın ve başka yazarların kitap uyarlamalarında her zaman fark olmuştur...Ama asıl fark şu ki Kinginkiler mükemmeldir..Diğerleri ise vasattır...Johnny Depp in performansı herşeye yetiyor...Shooter ın seçimide güzel olmuş..Gerilim herzaman olduğu gibi gene had safhada..Mısır olayı bana Children of the Corn'u hatırlattı..Kısacası süper bir film olmuş..10 üzerinden 10
Bu tür filmlerin sayısı arttıkça başından filmi anlamakta kolaylaşıyor :) Buda onlardan biriydi diyorsunuz Ama film çok iyi tabikide..Johny Deep müthiş bir performans göstermiş10/8.5
johnny depp özel bir insan bence,her rolde olduğu gibi farklı kişiliklere bürünen ve o kişiliklerin hakkını veren bir oyunculuk yeteneğine sahip,ne kadar farklı olsada yüzünün derinliklerine işlemiş olan johnny ifadelerini her filmde fark edebilirsiniz bu filmde tüm filmlerinde olduğu gibi kelimelerin kifayetsiz kalacağı bir film tabii johnny'nin sayesinde.bence bu karakteri johnny depp dışında kimse bu derece güzel oynayamazdı.bence filmin konusu da çok güzel tam johnny'e yakışıcak bir konuya sahip.aslında filmi dikkatli izlediğimizde sonunun süpriz olmadığını anlayabiliriz.bu filmi herkese şiddetle öneriyorum.#1Johnny Depp
johnny deppin tüm filmleri gibi harika bi film mort un karısının gelipte shooteryazılarını gördüğü yerle amynın baldırına sapladığı makas sahnesi güzeldi sonunu daha belirginleştirseledi daha iyi oluru ama 10 puanlık bi film
sonunu tahmin edebildikleri için filmi vasat bulanlara söylüyorum filmi sonunu bile bile tekrar tekrar izliyorum. çünkü johnny depp süper oynuyo. favori johnny depp filmlerimden.
çok güzel bir film ....özellikle sonu insanı şaşırtıyo...ama filmin fragmanında sanki korku filmiymiş gibi bi hava uyandırılmaya çalışılmış....açıkçası korkucaz sanmıştık....neyse psikolojik gerilim , bi insanın kendine nasıl yalan sölediğini anlatan ve tamda johnny depp e uygun bi film....ben çok beyendim....
film bir stephen king uyarlaması olması ve depp'in oynaması ve hayranı "olduğum tabi senarist olarak" david koepp'in çekmesi sebebiyle kaçırmayın derim...
bazıları filmi beğenmesede ben çok beğendim.nede olsa johnny depp oynuyor.aslında asıl beğendiğim johhny nin giydiği kıyafetlerdi.yatakdan kalktığındaki halide bi başkaydı ama .neyse abartmıyım:)))gerilim sevenler kaçırmasın izlesin pişman olmazsınız:))).......