Aşk Her Yerde
4,2

sinefanatik
sinefanatik

10 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Bu filme kötü diyen kesinlikle ve kesinlikle ne sinemadan anlıyor ne de sanattan..Bir kere filme dağınık olmuş demek ne demek..film bir kere bir hikayeden oluşmuyor vermek istediği mesaj tamamen farklı...Bence bugüne kadar geniş persfektifte aşkı anlatan en iyi film...
kieslowski-2
kieslowski-2

18 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
bu berbat film nasıl bu kadar yüksek puan alabiliyor.izlerken çok sıkıldım ve artık yeter film bitsin diye sürekli dakikalara baktım.nasıl ve ne kadar kötü bir film yapılır görmek istiyorsanız izleyin.1 puan bile fazla.ismiolan ve içlerinde çok iyi oyuncuların olduğu bu kadroya böyle bir filmde oynamalarını yakıştıramadım.
scorpion1954
scorpion1954

22 Mart 2009 tarihinde eklendi
arkadaslar film vasatın altında diye düsünüyorum.8 e yakın hikaye var ama bunları o kadar karısık koymuslarki hicbir hikaye tam olarak işlenemiyor hepsinde eksiklik var 10 üzerinden 5 lik bir film diye dsüsünüyorum.
selmayurdasavas
selmayurdasavas

17 Mart 2009 tarihinde eklendi
Romantik komedi film sevenler için güzel olabilir ama romantizmi fazla abartmışlar bir bayan olarak bena bile fenalık geldi:) Hugh Grant her zamanki gibi inanılmaz tatlıydı bu adam kesinlikle dünyanın 8.harikası olmalı:P Filmde en hoş sahne bence Keira Knightly e platonik aşık olan gencin sessizce sadece yazı ve şekillerle aşkını anlatmasıydı çok sevimli ve masumdu. Sonuç olarak vakti olanlar izlesin sıkıcı değil ama izlemeyenler de hiç bir şey kaçırmış olmaz.
target29
target29

2 Ocak 2009 tarihinde eklendi
bence sicak ve samimi bir filmdi, zaman oylece akip gidiyor ,hatta hic bitmesinbile diyorsunuz, acikcasi hugh grant bile gozume batmadi , oyunculuklar guzeldi senaryo da gercekten akici, ailecek izlenecek filmlerden ;)
cago87
cago87

11 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Eğer birinden hoşlanıyorsanız ve gerçekten açılmak istiyorsanız ama yapamıyorsanız...Önce bu filmi bi izlemeniz gerekir bence...Hayatımda izlediğim en iyi filmlerden biri...Durgun olan bir dakikası bile yok...Dolu dolu seyeredebileceğiniz bir film...Ve kesinlikle kendinizden birşey bulabilirsiniz...Bundan eminim...
mrs-durden
mrs-durden

12 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
çok hoş bir film çok farklı ancak hepsinin teması aynı olan güzel hikayeler var ve oyuncu kadrosu da çok güzel çok eğlenceli bir film herkese tavsiye ederim
yuzbasiyulaf
yuzbasiyulaf

6 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Çok güzel duygular yaşatan, gülümseten, hüzünlendiren mutlu eden bir film. Tüm oyuncularıyla harika senaryosuyla harika bir film.
gizemkuskay
gizemkuskay

25 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Gına getiren tiksindirici romantik komedilerin içinden böyle bir film çıkacağı aklıma gelmezdi :) Oyuncu kadrosu da sağlam izlenmeye değer, eğlenceli ve düşündürücü bir film. Film bittiğinde yüzünüzde hoş bir tebessüm kalıyor "çok hoş filmdi yaa" diyorsunuz. Gerçi bunu demeyende vardır elbet... Ama ben beğendim canınız aşk filmi çekerse mutlaka deneyin.
gunduz-1907
gunduz-1907

27 Mart 2008 tarihinde eklendi
bu çocuk sınıf dizisinde de oynuyor çok gesel rol yapmış tebrik ediyorum kendisini konusuyla çok bagdaşmış bide şu gözlükler olmasa..
basakbilgi
basakbilgi

22 Mart 2008 tarihinde eklendi
Keyifli, şeker bir film; terapi niyetine izlenmeli...

Bi de İngilizleri soğuk biliriz; bu film gayet sıcaktı ama :)
dr-
dr-

23 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Bu kadar güzel oyuncular nasıl toplanmış,bir araya gelmiş..Harika bir film tabii ve en güzel özelliği aşkın her yerde var olduğunun, herkesin kendine göre bir şekilde yaşadığının ve ne kadar eşsiz olduğunun kanıtı.. 109
elifyuceyurt
elifyuceyurt

14 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Süper bir film, müthiş kurgu ve kesişme... kesinlikle izleyin pişman olmazsınız.
(Hele ki Colin Firth'ün performansı olağanüstü)
rudeonerudeone
rudeonerudeone

23 Ocak 2008 tarihinde eklendi
pek çok karakter ve hikaye barındıran bir romantik komedi.türün en iyileri arasında değil ancak yine de merak edenler için tatmin edici olaiblir.
moschinofunny
moschinofunny

21 Ocak 2008 tarihinde eklendi
durağan, sıkıcı, bayık, ilerlemeyen, çok kötü bir film bir sürü insan var filmde hepsi çorba gibi birbirine karışıyor. öyle bi buram buram aşk hikayesi beklemeyin sakın yani... film insanı kendine bağlamıyor, öyle bir gözlerinizi alamadan falan izleyeceğinizi zannetmeyin... 10/4