Aşk Her Yerde
4,2

basakbilgi
basakbilgi

22 Mart 2008 tarihinde eklendi
Keyifli, şeker bir film; terapi niyetine izlenmeli...

Bi de İngilizleri soğuk biliriz; bu film gayet sıcaktı ama :)
mrs-durden
mrs-durden

12 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
çok hoş bir film çok farklı ancak hepsinin teması aynı olan güzel hikayeler var ve oyuncu kadrosu da çok güzel çok eğlenceli bir film herkese tavsiye ederim
dr-
dr-

23 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Bu kadar güzel oyuncular nasıl toplanmış,bir araya gelmiş..Harika bir film tabii ve en güzel özelliği aşkın her yerde var olduğunun, herkesin kendine göre bir şekilde yaşadığının ve ne kadar eşsiz olduğunun kanıtı.. 109
delicewatt
delicewatt

12 Mart 2007 tarihinde eklendi
dram, mizah ve romantizm. film maalesef bu üç konuda da yeterli doyuruculuğa ulaşamasa da derli toplu denilebilir. türünün iyi orta arası filmlerinden.
arsev17
arsev17

17 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Bugün bu filmi uzun bir aradan sonra ikinci izleyişim. Özellikle moralin bozuk olduğu zamanlarda insanın içinde bir mutluluk uyandırabileceğini ve bu yüzden bir başucu filmi olması gerektiğini fark ettim. yediden yetmişe aşk her yerde. İzleyin ve gülümseyin.
barfly-2
barfly-2

19 Ocak 2004 tarihinde eklendi
artık bıkmak kelimesi bile yetersiz kalıyor bu filmler için. her hafta mutlaka birkaçtane bu filmlerden geliyor ve neredeyse hepsi aynı!! dağıtım firmaları işin kolayını bulmuşlar. romantik komedi olsun yeter. sakın kimse halk bunu istiyor demesin, daha bizde gösterilmemiş o kadar iyi yapımlar var ki!! iş yapmaz diye korkuyorlar galiba!!!
selenyildiz1992
selenyildiz1992

5 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
oyuncu seçimi çok iyi olmuş fakat konu o kadar iyi değil ..:S
snowman72
snowman72

8 Ocak 2004 tarihinde eklendi
sevimli bir film. izlenebilir...
happyface
happyface

17 Ocak 2007 tarihinde eklendi
ben çok beğendim bu filmi:)) çok farklı ve güzel aşklar...ne zaman izlesem, çok duygulanıyorum:)) kaçırmayın derim!!
greendestiny
greendestiny

1 Haziran 2005 tarihinde eklendi
şimdiye kadar izlediğim en iti romantik komedi filmlerinde biri bu belkide 1. si...her ürlü aşk var ama beni en çok etkileyen mark ın juliete karşılıksız aşkını bilboardlara yazarak söylemesiydi
yaseminpamukcuoglu
yaseminpamukcuoglu

7 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
çok eğlenceliydi herşey çok güzel yansıtılmıştı aşk her yerde...
freecritic
freecritic

19 Kasım 2005 tarihinde eklendi
Filmi 1 sene önce iki kez izlemiştim.O kadar zaman oldu ama hala adını duyduğumda ya da hatırladığımda içim sımsıcak oluyor.Bu film vizyona girdiğinde kadın erkek herkesin böyle bir film izlemeye ihtiyacı vardı,bunu kabul edelim.Özellikle Hugh Grant rolune cuk oturmuş.Gerçi öyle bir başkan olamaz herhalde, karikatürize edilmiş biraz ama filmin atmosferinde hiçbiri rahatsız etmiyor tabii.
merve357
merve357

20 Aralık 2006 tarihinde eklendi
gayet kötü bir romantik komedi
tek hoşuma giden şey arkadaşının karısna aşık olan çocuğun pankartlarla yaptığı şovdu
başka güzellik bulamıyorum filmde çok kopuk ve sıradan bir film
alici-utku
alici-utku

10 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
mükemmel bir film.sıkıcı amerikan romantik filmlerinin yanında bir başyapıt.film sayesinde ingiltere'ye sempatim arttı.hayatımın en iyi filmlerinden biri(yaşım 16).ki romantik filmler pek ilgimi çekmez.richard curtis mükemmel.hugh rant de öyle.iyi seyirler.
hilalhosgor
hilalhosgor

16 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
çok güzel bir film.hikayeler çok güzel bir şekilde bağlanmış.bir blue hayranı olarak blue ile dalga geçtikleri bölümde sinir krizi geçirsemde yinede mükemmel bir film:)