hayatımda izlediğim en iyi filmlerden biriydi. abi bir filmin konusu bu kadar mı güzel olur. bana göre tam bir sanat şaheseri. kesinlikle izleyin. izlemezseniz çok şeyler kaçırırsınız. insanlara hayattan dersler veren bir filmdi. gözünüzü ekrandan alamıyorsunuz.
film g erçekten çok iyi yeni izleme fırsatı buldum. hayatımızda çok onemsiz görünen bazı şeylerin aslında hayatımızın dönüm noktası olduğunu gösteren eşsiz bi film.şöyle bi düşndümde benim hayatımın dönüm noktası kimliğimi yeniletmem olmuş... ne kadar ilginç değil mi?
genel olarak cok gzl bir filmdi fakat filmin sonuna dogru biraz abartmıslar gibi geldi sanki yapmacıklaşmış ama senaryo bakımından fln cok iiydi ilginc bir film.izlemenizi tavsiye ederim
kaos... hayatımıza şekil veren kırılma noktalarında genelde çok küçük olaylar; farkında olmadığımız olaylar, duygular ya da ne olduğunu kavramadığımız hissettiğimizi sandığımız metafizik öğelerdir. bunların tümü, sadece kelebeğin kanat çırpması kadar küçük bir olayda birleşip hayatımıza yön verebilirler.
harika,süper,mükemmel ötesi daha güzel bir film olamaz diye düşünüyorumsenaryo harikafilm hiç bitmesin istiyorsunuzizlediğim en iyi 3 filmden biriİzlemeden Ölmeyin
Filmin verdiği en güzel ders.Herşey elinizde bile olsa hayatta hiç bir şeyi mükemmel yapamazsınız!Tek kelime ile mükemmel bir senaryo.2.film kötü diyenlere evet kötü idi ama bu filmin devam filmi olduğu için kötü idi.Bu film ile çıta o kadar yükseldi ki 2. film ne kadar iyi olursa olsun beğenilmeyecekti zaten.Yoksa eğer o film bu filmden bağımsız bir film olsaydı eminim herkes beğenirdi!
Ben bu filmi 10 a yakın kez izlemişimdir ve her izlediğimde ayrı keyif alıyorum.Bu filmi beğenmeyen arkadaslar ya filmi anlamamışlardır yada film kültürleri sıfır demektir.10/10 kendi dalında süper bir film kusursur desem yanlıs olmaz...