Kelebek Etkisi

pi-bro
pi-bro

13 Nisan 2007 tarihinde eklendi
kesinlikle muhteşem bi film.yeni izledim ve hala etkisinden kurtulamadım.bu kadar güzel bi film izlememiştim son zamanlarda.Ashton Kutcher da çok iyi bu filmde.Taşlar o kadar yerine oturuyoki insanın ağzı açık alıyo.bu filmi daha defalarca izliycem gibi gelyo
constantine508
constantine508

2 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Hafızanıza kazınıp silemeyeceğiniz bir film. Bu filmi düşündükçe moralim bozuluyor. 10/10
ozge-ilgin
ozge-ilgin

10 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
gerçekten güzel bi film. ben filmi bttiğinde anladım tam bir kurgu filmi. izlmeye değer ;)
yakcan1980
yakcan1980

8 Şubat 2010 tarihinde eklendi
ilk izlediğimde uzun süre etkinsinden kurtulamadığım bir film.. izlemeyen varsa ilk tercihi olsun..
rudeonerudeone
rudeonerudeone

28 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
oldukça beğenilen bi film,cidden güzeldi...
sinema
1 ziyaretçi
2 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Hayatımın filmlerinden biri..
dygork
dygork

2 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
tek kelimeyle çok güzeldi.ne diyebilrimki.hiç bu kadar beğeniceğimi tahmin etmemiştim!
freecritic
freecritic

23 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Filmi uzun zaman arayla iki kez izledim ve ikisinde de aynı hazzı aldım.Özellikle başlarında çocuğun yaşadığı bellek kayıpları ve hatırlamadığı bölümler insanda acayip bir merak uynadırıyor ve nihayet değişik bir filmle karşı karşıyayım dedirtiyor.Böyle bir filmde oynamış bir oyuncunun o kadar aptal romantik komedi filminde nasıl oynadığına da ayrıca şaşırıyorum yani.
darklovedmt
darklovedmt

25 Haziran 2007 tarihinde eklendi
nefes kesen bir filmm izlerken filmin akışına öyle bi kaptırıyosunuz ki zaman nasıl geçio anlamıosunuz gerçekten çok güzel bir filmdi ve çok aşarılıydı her açıdan izlerken işte film bu diyosunuz harika bir konu ve konuyu cok iyi işlemişler
finallyfree89
finallyfree89

16 Haziran 2007 tarihinde eklendi
kurgusal olarak müthiş bir filmdi özgün bir senaryo başarılı bir işleniş çok güzel bir filmdi hararetle tavsiye ederim
funlife
funlife

14 Haziran 2004 tarihinde eklendi
filmi izlemedim ama adı çok saçma geldi
cool-bixente
cool-bixente

29 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
İzlediğim en müthiş filmlerden biri. Kurgusuyla, öyküsüyle, oyuncularıyla tam anlamıyla bir başyapıt. Bu filmi izlemeyen çok şey kaçırmış demektir.
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

22 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Film iyi başlıyor ama bir süre sonra kendini tekrar edip duruyor.Bize de ’’ee şimdi ne olacak’’ diye basit bir merak kalıyor.Filmin sorunu işin kolayına kaçması.Nasıl olsa millet beğenir böyle sıradışı bir senaryoyu diye tekrar tekrar kahramanımızın zamanda yolculuk yapışına tanık oluyoruz.Bunun sonucunda da öyle ’’aman aman’’ bi şey izlemiş olmuyoruz zaten.Bu kadar sıradan bir filmin bu kadar tutmuş olması da ayrı bir ilginçlik. 6/10
Demirtas
Demirtas

20 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Bana göre biraz fazla abartılmış bir film. Evet, güzel, kendini izleten, ilginç kurgusuyla merak uyandırtan enteresan bir film ama film sürpriz içermiyor. Sürekli dönüyor dolaşıyor. Tekrar tekrar başlayıp tekrar tekrar bitiyor. Ama yinede izlememiş olanlar varsa tavsiye edilir.
Selcuk Genc
Selcuk Genc

23 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Ashton Kutcher ve Amy Smart ile kelebek etkisi tadına doyulmaz bir sinema ziyafeti sunuyor bize. Bir kelebeğin kanat çırpışı evrenin en uzak köşesinde bir tufana bile neden olabilir...