normalde film yorumu yazmayı pek sevmem ama kimse kusura bakmasın bu filme 8 puan 9 puan vermek saçmalıktan başka bişey değildir.bu film 10 üzerinden 1 milyonluk bir film kesinlikle.zevkler ve renkler tartışılmaz kardeşim ben beğenmedim diyenle de çatır çatır tartışırım zevkini de rengini de...
son 5 dakkasına kadar hiçbişey anlamadım sürekli kendi kendime sorular sordum evet iyi bi film ama şunu söylemeliyim gercekten beyninizi yoruyo izlerken ben bu tarz filmlerden hoşlanmam ama bu filme puanım 10/8
Öncelikle belirteyim ki film harika. Özellikle hayatın başında olanların izleyip çok güzel tecrübe kazanacakları bir film.
Ama anlamadığım şey de bizim Türk seyircileri. Yahu yorumların çoğunu okudum da hakikaten bu filmi nasıl izlemişsiniz. İzleyip izleyip bir daha nasıl izlemişsiniz de anlamamışsınız gerçekten çok şaşırdım.
Arkadaşların çoğu " Keşke böyle bir şey olsa " gibi garip garip cümleler kuruyor. Ama halbuki filmde gördüğümüz her şey bizim yaşantımızda da mevcut.
Film tamamen kaderi ihtiva etmiş. Yani hayal gücü ya da gerçek dışı hiçbir şey yok. Tamamen gerçek, tamamen... Eğer izlemeyenler varsa bir an önce izlemeli.
Yalnız filmde bir tek kusur gördüm o da; Müstehcenlik...! Özellikle çok fazla çocuğun oynadığı bu tür filmlere abuk subuk bölümler eklenmemeli.