Kelebek Etkisi

KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

26 Eylül 2014 tarihinde eklendi
Film için diyebilirim ki iyiydi. Hatta serinin en iyi filmiydi. Çünkü diğerleri zamanda yolculuk gibi bir şeyken bu filmde hatırlamadığı anlara geri döndü. Film gerçekten de iyiydi AMA sonunda öldürücü bir darbe vurdu diyemem anne rahmine geri döndü falan ama ya sonrası... Sonrasında ne oldu bu adamın hayatı nasıl ilerledi yine unutkanlık başladı mı yoksa normal bir insan olarak mı yaşadı bunları gerçekten merak ediyorum ama adamın hayatını değil arkadaşlarının hayatlarını gösterdi sadece. Serinin en iyi filmi iyi seyirler...
keyject
keyject

7 Haziran 2011 tarihinde eklendi
Şuana kadar izlediim en iyi film tartışma bile yapmam.Aşırı derecede etkilendim.Birkaç hafta sürekli bu filmi düşündüm.İzlemeyen kalmasın.
Burakrises
Burakrises

17 Nisan 2011 tarihinde eklendi
2 ve 3ü izleyemedim ama güzel film 10/8
istanbulahm
istanbulahm

10 Kasım 2010 tarihinde eklendi
harika bir film.kesinlikle psikolojinin sınırları aşılmış.kesinlikle filmi anlamaya başladıktan sonra sıkılmayacagınız bir film.ben daha yeni izlediğim için üzülüyorum
suadiyekartali
suadiyekartali

4 Kasım 2010 tarihinde eklendi
süperde ve ben filmin etkisinde uzun süre kaldım diyebilirim. ikincisi hiç hoş değil birincisini düşünürsek,zatan oyuncularıda farklı.her neyse puanım 10/9
adedvet
adedvet

26 Ekim 2010 tarihinde eklendi
izledikten sonra 2 3 gün etkisnden kurtulamadım. gerçekten uzun süre unutulmayacak bir film. harika bir konuya ve senaryoya sahip. 2 ve 3ü izlemenize hiç gerek yok. ikisni toplasan bu filmin yarısı etmez zaten.
beowulf
beowulf

16 Ekim 2010 tarihinde eklendi
harika bir film harika bir seneryo sölenicek başka bişey yok
scofield-
scofield-

18 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
muhteşeminde ötesinde çook güzel bi filmdi.
wentworthmiller-2
wentworthmiller-2

3 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Muhteşem bir ypım.Sürekliyicilik yönünden 10 numara.Geçmişte yaptığımız küçük hatalarla geleeğimizi ve kendimize ne denli tehlikelere soktuğumuzu anlatıyor filmimiz. Birkaç abartılı olay dışında kusursu bir bilim-kurgu turunde bir film antlmaz izlenir bence izlemdiyseniz mutlaka izlemeisiniz ..
yakcan1980
yakcan1980

8 Şubat 2010 tarihinde eklendi
ilk izlediğimde uzun süre etkinsinden kurtulamadığım bir film.. izlemeyen varsa ilk tercihi olsun..
yalnizmelike
yalnizmelike

18 Ocak 2010 tarihinde eklendi
filmi izlerken kafam döndü bi acayip oldum muhteşem bişey bugün sryrettim kesinlikle değer seyredin :D1010
-alp-
-alp-

8 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Ashton Kutcherın mükemmel oynadığı, harika senaryoya sahip film. 10/10
Seza
Seza

13 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Değişik bir konusu vardı. İzlenmeye değer güzel bir film.
bestflasher
bestflasher

8 Mart 2009 tarihinde eklendi
Beğenirsiniz veya beğenmezsiniz dikkat çekici senaryosuyla izlenmesi gerekli bir film.

Filmin, Evanın Kayleigh (fahişe iken) ile masada bir şeyler yerkenki sahnesine dikkat. masadaki çakmak bir var bir yok..:)
figengs
figengs