Filmin verdiği en güzel ders.Herşey elinizde bile olsa hayatta hiç bir şeyi mükemmel yapamazsınız!Tek kelime ile mükemmel bir senaryo.2.film kötü diyenlere evet kötü idi ama bu filmin devam filmi olduğu için kötü idi.Bu film ile çıta o kadar yükseldi ki 2. film ne kadar iyi olursa olsun beğenilmeyecekti zaten.Yoksa eğer o film bu filmden bağımsız bir film olsaydı eminim herkes beğenirdi!
Filmin artilari: Film cok akici bir film. Bastan sona sıkılmadım. Konusu ilgi cekici. Eglenceli bir anlatim tarzi var.
Filmin eksileri: Oyunculuk, filmin kendisiyle de alakali olarak cok arka planda. Filmin sonlarina dogru bazi kisimlar cok zekice gelmedi. Film genclere cok fazla hitap eden bir film olmasina ragmen bazi sahnelerde insanlari cirilciplak sergilemesi filmin yonetmeninin buyuk bir hatasi bence.
insan hayatında yaptığı davaranışların hayatı nasıl etkideğini anatıyor bazı kötü sonuçlar doğuran olayları değiştirmek için sürekli geçmişe gidiyor fakat her yaptığı drğisiklik başka kötü sonuşlara neden oluyor. ne suçluluk duygusu duyuyor flim seyretme açısından akıcı fakat geçmişe gidip değişikliklere sebep olduğunda kendisi hala eski fayatın anılarını yaşıyor o yönden eliştirim var
İşte sıradışı bir senaryo ve kurgu sinema da konu farklılığı arayanlar için güzel bir film izlemeyenler için izlemelerini tavsiye ederim iyi seyirler...
izleyin arkadaslar asla pişman olmazsınız insanın hayata bakış açısını değiştirecek bir film.Bu filmden sonraki 1 saat icinde yaptıgınız en ufak seylere bile dikkat ettiginizi fark edeceksiniz :)