Kelebek Etkisi

nuri-ozlem
nuri-ozlem

11 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
İnsan hayatındaki en ufak kararlar neleri değiştirebileceğini gösteren harika film.

sevilay-arik
sevilay-arik

11 Mart 2008 tarihinde eklendi
afişi ilk gördüğümde bu filme mutlaka girmeliyim dedim..filmin ilk yarısı inanılmaz heyecanlı.. ikinci yarının ortalarına kadar hiç bi şeye anlam veremedim..parçalar birleştiğinde tüylerim diken diken oldu..ben ömrümde böyle zengin, etkileyici, lezzetli bi film izlemedim..hayata bakış açım bile etkilendi bu filmden..filmin sonunda ağladım da..bi filmden beklenen herşey burda favorilerim arasında ilk sırada..
angelusra-b
angelusra-b

1 Mart 2008 tarihinde eklendi
cok begendim...mükemmel bir film...ben şahsen öle bi hastalıgım olsun isterdim...izlemeyen bence kesinlikle izlesin...
seker-ozlem
seker-ozlem

29 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Filmi izledikten sonra düşüncelere dalarak acaba böyle bir şey yaşadım mı diye düşünmeden edemiyor insan. Gerçeklik ve zaman kavramını altüst eden, kendi kulvarında başı çeken filmlerden biri diye düşünüyorum, zira böylesi bir film pek de önümüze gelmiyor.
kaan-ua34
kaan-ua34

16 Şubat 2008 tarihinde eklendi
! MÜTHİŞ !
potasyum
potasyum

31 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Kaos teorisini en harika anlatan kült bir filmdir bana göre.Çinde bir kelebeğin kanat çırpışları Florida’da bir tayfuna sebep olur sözünü çük güzel anlatmış.Hayatımızda yaptığımız en küçük hareketlerin bile ilerde nasıl şekillendiğini çok iyi anlatan,filmin o inanılmaz son sahnesiyle beraber benim en inanılmaz filmlerimden
beyzaa1994
beyzaa1994

22 Aralık 2007 tarihinde eklendi
çok müthiş bir film..insanı gerçekten etkiliyor vede sürükleyici:D
murat-681989
murat-681989

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

26 Ekim 2007 tarihinde eklendi
bu filmi izlediğimde bundan daha iyisi olmaz dedim ama 2. filmi berbatın berbatı sakın izlemeyin 2. seriyi
Meslord
Meslord

18 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Mükemmel bir film izlenmeye değer kaliteli sürükleyici ve acı verici.Sevdiğinin Mutlu olması için bazen ondan uzakta olman gerekiyor.
ultraaslanserhat
ultraaslanserhat

16 Ekim 2007 tarihinde eklendi
aslında benimde şahsen çok istediğim bişey zaman zaman geçmiş e gidebilmek o yüzden film e merakla gittim ve bekleğimden çok iyisini buldum hayatımda izlediğim en sağlam kurgu bu flimde deydi çok sağlam bir seneyoya sahip bir film sizi hep ters köşeye yatırıyor öyleki film boyunca bazen geçmişe dönebilmenin müthiş bir şey olduğuna inanıyorsunuz bazende iyiki böyle bir yeteneğim yok diyorsunuz tabi film in bu denli büyük başarısında müthiş
oyonculuklarında bir payı war ashton kutcer harika bir performans sergilemiş ve filmi bşarıyla taşıyor diğer oyuncularda çok harikaydı yani filmi fantastik film izler gibi izliyorsunuz ama bambaşka duygularla kakıyosunuz çok iyi bir film geçmişteki bazı hatalarından pişmanlık duyan ve geçmişe dönmek isteyen harkese önerilir
cihan45
cihan45

16 Ekim 2007 tarihinde eklendi
genelde bilimkurguyu sewmem çok saçma bulurum. ama bu film gerçekten çok hoş olmuş... filmin sonuna kadar keyifli ve hiç sıkılmadan izledim. keşke herkes geçmişine bakıp veryansın edecegıne bu fılmdekı gıbı geçmişe dönme olasılıkları olsa da tertemiz bi gelecek yaşasalar...
basakbilgi
basakbilgi

17 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Bugüne kadar yapılmış zaman filmleri arasında mantık hatası az olan film. Filmde Evan hayatını değiştirse de yeni yarattığı hayatındaki günlükleri aynı kalmıştır...Ancak bu da zaman filmi yapmanın zorluğudur. Kusursuz olmasa da buna en fazla yaklaşmış, çok iyi kurgulanmış, mantık olayı bir kenara bırakılırsa insanı geçmişine götüren bir çok defa izlenesi film...
Actor-Ums
Actor-Ums

15 Eylül 2007 tarihinde eklendi
süper süper süper bir film... konusu tek keli,meyle muhteşem herkesin mutlaka izlemesi gerekior bence
sweet-casnu
sweet-casnu

10 Eylül 2007 tarihinde eklendi
çok ama çok gzl bi film, izlediğim kesinlikle en ii psikolojik-gerilim. üstüne tanımıorum. asthon kutcher harika bi iş çıkarmış. başka biri olsa bu kadar ii oturmazdı bu role. kesinlikle izleyinn
sufi-2
sufi-2

28 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
izlenilmeye değer süper bir film, mükemmel bir senaryo, en güzel ashton kutcher filmi ve mutlaka izlenilmesi gereken bir film