Kelebek Etkisi

sabio-2
sabio-2

13 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Bazısına komik saçma mantıksız gelebilir ama bence müthiş bir filmdir farklı filmleri zaten severim ama bunda amy var ashton var sonundaki oasis şarkısının ise ayrı bi tadı var etkileyici bir film vesselam ayrıca günlük tutmanın faidelerini de anlatır :D’her şey başlangıçta son bulur’ demiş anlamak için izlemek gerenk
gabyzyosef42
gabyzyosef42

10 Eylül 2007 tarihinde eklendi
flim gerçekten çok mükemmel bir haylide etkileyici...
ertcob
ertcob

30 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
aslında konusu bir bakıma zamanda yolculuk ama yinede çok farklı ve müthiş işlenmiş.Bence mutlaka izlenesi bir film.
oguzkrtl
oguzkrtl

29 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim filmler arasında ilk 5 e girebilecek bir film.süper senaryo,mükemmel oyunculuk.tek kelimeyle muhteşem.herkesin mutlaka izlemesi gereken bir film
ozgurparis101
ozgurparis101

29 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Başarılı olmuş ve çok ilginç
darklake
darklake

24 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
..sanırım 2 yık önce izlemiştim ve aklımda süper bi film olarak kalmıştı..beni şizofren filmlerinin bağımlısı yapan bi film .&. his se kıyasla daha da güzel olan 10 numara bir film..
drfoox
drfoox

18 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
bu film insanda acayip birt etki bırakıyo 10 üzerinden 1000 :D
sheva-1905
sheva-1905

12 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
inaılmaz bir filn ewt gerçekten inanılmazzzzz 10 üzerinden 11 12 hatta 13 o dereceee yani :))
gaziodtu
gaziodtu

21 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
tek kelimeyle süper.
darknessfuck
darknessfuck

29 Haziran 2007 tarihinde eklendi
bence çook mütşş bi filim konusus çook ilginç ve konususnu çzömek için kafa harcaman lazım ve bende böyle filimlei seviyorum bu çşit bir filim daha önce izlemiştim konuları hep aynıydı ama bu filmin konussu çok değişik
nazhil-hilnaz
nazhil-hilnaz

20 Haziran 2007 tarihinde eklendi
kurgu filmleri acisindan hakikaten cok guzel bir film.. seneryosu olsun islenisi olsun hakikaten cok guzel..
izleyenlerin cani sikilmadan izleyebilecekleri muthis bir film...
holyemre
holyemre

13 Haziran 2007 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en güzel film şiddetle tavsiye ederim sakın kaçırmayın..
dirensar
dirensar

28 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Filmi Kötüleyen arkadaslari anlayamiyorum. O kadar güzel bir film ki elestirecek hic bir sey bulamadim..
starstar42
starstar42

22 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Ne zaman önemli bir karar verecek olsam bu film aklıma geliyor,sanırım etkisi ben ölene kadar devam edecek.
10/10
yaffle-2
yaffle-2

29 Nisan 2007 tarihinde eklendi
ilk izlediğimde açıkçası pek bir şey anlamamıştım ikinci izleyişimde ise geri sarmalarla! anlayabildim bu filmi izlemeyen çok şey kaçırmış demektir ashton kutcher yerine başka bir aktör olsaymış belki daha iyiy olurdu ama bu haliyle de çok güzel özellikle baş karakterin çocukluğunu oynayan küçük çocuk çok iyiydi bu filmi izledikten sonra zamanda yolculuğa daha bir ilgim arttı!