Kelebek Etkisi

lostmania85
lostmania85

7 Kasım 2006 tarihinde eklendi
no comment..Gerçekten öleee...Kaderin önüne hiçbir şey geçemiyor..Bir kez daha bu filmle anlamış oldumm..Süper süper..hayatımda izlemiş olduğum en iyi film..
djgokhan88
djgokhan88

6 Kasım 2006 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en iyi filmlerden biriydi. abi bir filmin konusu bu kadar mı güzel olur. bana göre tam bir sanat şaheseri. kesinlikle izleyin. izlemezseniz çok şeyler kaçırırsınız. insanlara hayattan dersler veren bir filmdi. gözünüzü ekrandan alamıyorsunuz.
james1313
james1313

3 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Kesinlikle kader teması bu kadar guzel anlatılabilir bir filmde film bir noktadan sonra izleyiciyi eline alıyor bir daha da bırakmıyor.
Mutlaka izlenmesi gereken bir film.
melisa-92
melisa-92

23 Ekim 2006 tarihinde eklendi
biraz karışıktı film bittikten sonra çaktım olayı ama çok güzeldi:)
nilufererdal
nilufererdal

22 Ekim 2006 tarihinde eklendi
cok güsel bi filmm :)
posexive
posexive

10 Ekim 2006 tarihinde eklendi
fılmın ıkıncısını bence hıc ıslemeyın ılk fılmıde yıpratmıs olursunuz
burcuhazal
burcuhazal

8 Eylül 2006 tarihinde eklendi
okadar güzel bir filmdiki insanı düşündüren ürperten ve bir insanın aşıık olduğu kişinin mutluluğu uğruna hayatını tamamen ama tamamen sil bştan yenilemesine kadar varacağını anlatan duygusal gerilim örneklerinden en güzeli ve insanı sadece bi film izliyomuş gibi değil gerçek haytan kesit veriyomuş gibi ders veren çarpıcı bir film emeği geçenleri tebrik ediyorum
odinhan
odinhan

5 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Müthiş bir film,anlatım,senaryo verdiği dersler çok önemli ve çok anlamlı.Filmin ismi bile ne kadar anlamlıymış onu anlıyor insan,filmin felsefesi ve oyunculuklar harika düzeyde.Anlatılacak gibi bir film değil,izlenmeli,süper.
Plagueis
Plagueis

1 Eylül 2006 tarihinde eklendi
defalarca izlenebilecek tarzda bir film ya harika harika harika.hafıza ve insan beyniyle ilgili böyle psikolojik filmleri acaip seviyorum.kelebek etkiside bu türün en başarılı örneklerinden.süper ötesi bi film 10/10
aslgvn
aslgvn

28 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
5-6kere izledim ve izlemeyen herkese öneriyorum!!
denz-2
denz-2

26 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
her fırsatta bir daha izliyorum!
aydinabdullahcimen
aydinabdullahcimen

25 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Fİlmin başındaki ''Kelebeğin kanat çırpması kadar basit bir olay dünyanın yarısını dolaşmaya yetecek tayfuna neden olabilir'' bu söze tam uyan müthiş bir yapım. kesinlikle izlenmeli.
duygu-1993
duygu-1993

22 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
nasıl anlatsam bilemiyorum çok değişik çok orjinal bir senaryo.etkileyici off bilemiyorum hiç bir filme benzemiyor.kesinlikle izlenmeli!!!!!!!!
ynarcin
ynarcin

20 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
arkadaşım "kelebek etkisi die bir film var onu izle" dediğinde,"konusu ne" die sormuştum.o da "nasıl söyleyeyim , acayip bişi" demişti.ben de filmi edinip izledim.tabii izlerken hayatımın filmini izlediğimi tahmin etmiyordu.mükemmel bir fikirden ortaya çıkan eşsiz bir senaryo.sürükleyici sahneler.sizi ordan oraya alıp götüren , oyunculuklarıyla da dikkat çeken -film demeye dilim varmıyor- inanılmaz bişi.tam anlamıyla bir şaheser.işin ilginç yanı bütçesinin de hayli düşk olması.yani düşük bütçeyle de çok güzel filmlerin altına imza atılabileceğinin göstergesi.filmi izlemeyen birisi için ne deseniz boş.izeyince zaten kelimeler kifayetsiz kalıyor.

10/10
cool-bixente
cool-bixente

29 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
İzlediğim en müthiş filmlerden biri. Kurgusuyla, öyküsüyle, oyuncularıyla tam anlamıyla bir başyapıt. Bu filmi izlemeyen çok şey kaçırmış demektir.