İlginç bir filmdi tam bir bulmaca gibi olmuş. çok farklı bir konusu ve tarzı var ben izledim ve hayran kaldım başkalarınında izlemesini öneririm en az altıncı his kadar iyi bir filmdi.
Film iyi başlıyor ama bir süre sonra kendini tekrar edip duruyor.Bize de ’’ee şimdi ne olacak’’ diye basit bir merak kalıyor.Filmin sorunu işin kolayına kaçması.Nasıl olsa millet beğenir böyle sıradışı bir senaryoyu diye tekrar tekrar kahramanımızın zamanda yolculuk yapışına tanık oluyoruz.Bunun sonucunda da öyle ’’aman aman’’ bi şey izlemiş olmuyoruz zaten.Bu kadar sıradan bir filmin bu kadar tutmuş olması da ayrı bir ilginçlik. 6/10
Film için diyebilirim ki iyiydi. Hatta serinin en iyi filmiydi. Çünkü diğerleri zamanda yolculuk gibi bir şeyken bu filmde hatırlamadığı anlara geri döndü. Film gerçekten de iyiydi AMA sonunda öldürücü bir darbe vurdu diyemem anne rahmine geri döndü falan ama ya sonrası... Sonrasında ne oldu bu adamın hayatı nasıl ilerledi yine unutkanlık başladı mı yoksa normal bir insan olarak mı yaşadı bunları gerçekten merak ediyorum ama adamın hayatını değil arkadaşlarının hayatlarını gösterdi sadece. Serinin en iyi filmi iyi seyirler...
Müthiş bir film,anlatım,senaryo verdiği dersler çok önemli ve çok anlamlı.Filmin ismi bile ne kadar anlamlıymış onu anlıyor insan,filmin felsefesi ve oyunculuklar harika düzeyde.Anlatılacak gibi bir film değil,izlenmeli,süper.
Bana göre biraz fazla abartılmış bir film. Evet, güzel, kendini izleten, ilginç kurgusuyla merak uyandırtan enteresan bir film ama film sürpriz içermiyor. Sürekli dönüyor dolaşıyor. Tekrar tekrar başlayıp tekrar tekrar bitiyor. Ama yinede izlememiş olanlar varsa tavsiye edilir.
aslında gerilimli bir yarım saatin ardından sürekli tekrarlara başvurarak etkisini yitiren bir film. Ancak türü sevenleri herşeye rağmen mutlu edebilir...(5/10)