Uzak Ülke
3,9

odinhan
odinhan

14 Mart 2010 tarihinde eklendi
Filmi çok fazla beğendiğimi söylemem ama Costnerı yönetmenliğini beğendim açıkçası.Çekimler , çatışma sahneleri oldukca başarılıydı.Film ise oldukca durağan ve boş diyologlarla biraz zorlama bir western.10/7
emreavcar
emreavcar

22 Ekim 2004 tarihinde eklendi
kevin costner yonetmenlik acisindan tipki Eastwood'un "Unforgiven'i gibi kariyerinin en olgunluk donemi filmini ortyaya koymus. Sinemayi bir eglence araci gibi dusunenlerdenseniz keyif alamayabilirsiniz, cunku 140 dakikalik film son 45 dakikasina kadar oldukca agir bir tempoda gelisiyor. Ancak yer yer sik diyaloglar, vahsi batiyi tasvir eden (ozellikle ilk dakikalarda) genis acili kadrajlar, oyuncularin dingin ve abartisiz oyunculuklari filme hos bir hava kattigi gibi seyir zevkinizin de katlanmasina yol aciyor. Uzun zamandir iyi bir filmini izleyemedigimiz Costner'in en iyi filmlerinden biri, ozellikle finaldeki catismanin tadina diyecek yok. Zaten artik olu bir tur oldugu icin yilda ortalama bir iki western izleyebildigimizi dusunursek bu filmi kacirmayin derim...(7/10)
boldheart
boldheart

18 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Filmi izledim ve hayal kırıklığına uğradım gerçekten daha iyi birşey bekliyordum kevin costner a güvenerek izlenebilecek bir western ama pek bişey ummamak lazım film çok durgun sonu biraz iyiydi yinede izlenir size kalmış...
 james007
james007

24 Kasım 2014 tarihinde eklendi
son zamanlardakı kalıtelı oturaklı westernlerden bırı ıdı.bas roldekı aktorlerın kalıteli olmasıda ıse yaramıs. konu olarak klasık bır western konusu olmasına ragmen daha cok olayı yasayanların duygu ve dusuncelerıne yer verılmıs sanırım buda dıyalogların fazlallıgına kacmıs ancak fınalde kı hareketlılık bunu kapatmıs. begendım.
kayhanefe
kayhanefe

14 Kasım 2006 tarihinde eklendi
bence eh işte bile denmez bu filme beklentilewrimin altındaydı
gaffur030685
gaffur030685

23 Şubat 2007 tarihinde eklendi
film gercektende bu puanı hakediyo.western filmlerini seven biri olarak eylenceyle izledim.evet biraz agır ilerliyo ama daha sonraları birazda olsa aksiyonun artması filmi ii bir yere oturtuyor..görsel olarak içinizi ısıtıcak, dostlugun degerini bize bir kez daha hatırlatacak güzel bir yapım..western filmlerinin ana temasının başkaldırı oldugunu varsayarsak bütün western ögelerini içinde barındırıyo..izlemenizi tavsiye ederim..
doncorleone-2
doncorleone-2

20 Aralık 2006 tarihinde eklendi
unforgiven tarzı bir film yapmaya çalışmışlar ama film unforgiven’ın yanına bile yaklaşamaz.çok durağan ve basit bir film olmuş.6/10