odinhan
1.029 değerlendirmeler
14 Mart 2010 tarihinde eklendi
Filmi çok fazla beğendiğimi söylemem ama Costnerı yönetmenliğini beğendim açıkçası.Çekimler , çatışma sahneleri oldukca başarılıydı.Film ise oldukca durağan ve boş diyologlarla biraz zorlama bir western.10/7
kevin costner yonetmenlik acisindan tipki Eastwood'un "Unforgiven'i gibi kariyerinin en olgunluk donemi filmini ortyaya koymus. Sinemayi bir eglence araci gibi dusunenlerdenseniz keyif alamayabilirsiniz, cunku 140 dakikalik film son 45 dakikasina kadar oldukca agir bir tempoda gelisiyor. Ancak yer yer sik diyaloglar, vahsi batiyi tasvir eden (ozellikle ilk dakikalarda) genis acili kadrajlar, oyuncularin dingin ve abartisiz oyunculuklari filme hos bir hava kattigi gibi seyir zevkinizin de katlanmasina yol aciyor. Uzun zamandir iyi bir filmini izleyemedigimiz Costner'in en iyi filmlerinden biri, ozellikle finaldeki catismanin tadina diyecek yok. Zaten artik olu bir tur oldugu icin yilda ortalama bir iki western izleyebildigimizi dusunursek bu filmi kacirmayin derim...(7/10)
Filmi izledim ve hayal kırıklığına uğradım gerçekten daha iyi birşey bekliyordum kevin costner a güvenerek izlenebilecek bir western ama pek bişey ummamak lazım film çok durgun sonu biraz iyiydi yinede izlenir size kalmış...
son zamanlardakı kalıtelı oturaklı westernlerden bırı ıdı.bas roldekı aktorlerın kalıteli olmasıda ıse yaramıs. konu olarak klasık bır western konusu olmasına ragmen daha cok olayı yasayanların duygu ve dusuncelerıne yer verılmıs sanırım buda dıyalogların fazlallıgına kacmıs ancak fınalde kı hareketlılık bunu kapatmıs. begendım.
film gercektende bu puanı hakediyo.western filmlerini seven biri olarak eylenceyle izledim.evet biraz agır ilerliyo ama daha sonraları birazda olsa aksiyonun artması filmi ii bir yere oturtuyor..görsel olarak içinizi ısıtıcak, dostlugun degerini bize bir kez daha hatırlatacak güzel bir yapım..western filmlerinin ana temasının başkaldırı oldugunu varsayarsak bütün western ögelerini içinde barındırıyo..izlemenizi tavsiye ederim..