Tanrıkent
4,4

AykutKarabacak
AykutKarabacak

5 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Gerçek hayatları konu alan bu filmi izlediğinizde gördüklerinizin abartılı olduğunu düşünebilirsiniz. Suça bulanmış zor bir bölgeyi anlatan başarılı bir film.
Zafer Sarac
Zafer Sarac

28 Ocak 2007 tarihinde eklendi
film gerçekten dehşet verici olmuş filimdeki çocuklarda dehşeti gözler önüne sermekte adeta birbiriyleriyle yarışmışlar.dehşetin,cinayetlerin, sınırları olmayan suçun olduğu bir şehir.eğer böyle bir şehir gerçekte varsa böyle seyretmeyi tercih ederim.
hicolumudusundunmu
hicolumudusundunmu

14 Aralık 2007 tarihinde eklendi
GÜÇ...

Uyuşturucu ve silah kaçakçılığının kol ezdiği bir şehirde Güce sahip olmak isteyen iki taraf ve kaçınılmaz yoketme dürtüsü. Tüm bu olaylara seyirci olarak katılan bir gözetmenin ağzından etkileyici bir anlatım...

izlenilmeli...

8/10
Serhat Özden
Serhat Özden

7 Eylül 2010 tarihinde eklendi
akıcı süper bir film hiç yorum okumadan direk izleyin derim :)
FlowMaster
FlowMaster

7 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Günümüz klasiklerinden gerçekten çok sağlam bi film. 60lardan 70lerin sonlarına kadar brezilyadaki sokak yaşantısını konu alan ve gerçek bir hikayeden uyarlanmış harika bir film.İzleyin pişman olmayacaksınız. 10/10
kakaolukek
kakaolukek

7 Ocak 2005 tarihinde eklendi
Biz bu filmi bugün insan davranışı ve sosyal çevre dersinde "Çocuk ihmal ve istismarı " başlığı altında seyrettik.Bir de bu filmden final olacaz...E güzel filmdi beğendim ...
mydreams04
mydreams04

10 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Sinemanın sosyolojiyle sıkıca kucaklaştığı nadir filmlerden biri.. Brezilya varoşlarının halini bire bir yansıtan çok etkileyici bir film.. Bu tarz kişilikli filmlerden daha fazla olmalı..
denizati777
denizati777

29 Eylül 2003 tarihinde eklendi
dancer ve megadeth;yorumların tamamını okuyunca ne demek istediğinizi anladım;haklısınız demek için bir kez daha yazdım.film nefisti,akıcıydı ve gerçek kadar yakındı.hala izlamadiyseniz bir fırsatını bulup izleyin derim...
Selim5308
Selim5308

1 Nisan 2020 tarihinde eklendi
sokak aralarındaki gerçek yaşantıyı yansıtan filmler hep ilgimi çekmiştir. Tanrıkent filmi tam da bu türdendir. güzel film
felizfeliz
felizfeliz

7 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Suç nedir sorusunun cevabı bu filmde.
duygubrethil
duygubrethil

20 Temmuz 2003 tarihinde eklendi
Ya ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi rio de jeneiro.. en iyi 250 film sıralamasında 99. olması da cabası, set ekibinin yaşadıkları ise ayrı bir senaryo çıkarılabilir. Öykülerin hepsi çarpıcı. Karakterlerin gelişimi mantık dışı değil, uzun zamandır izlediğim en mükemmel film
dirensar
dirensar

13 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Çok güzel; sürükleyici bir film. Devamı için sabırsızlıkla bekliyoruz. Fakat şiddet ve kan çok fazla abartılmış. Aile ortamında izlemek için uygun değil.
fpegasos
fpegasos

22 Ekim 2006 tarihinde eklendi
izlediğim en gerçekçi filmlerden, mutlaka izleyin.
Kleopatra
Kleopatra

16 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Izledigim en kotu en en igrenerek izledigim film. Zamanima yazik porno filmi kategorisine girmeliymis aslinda. Asla tavsiye etmiyorum.
cenabettinbey
cenabettinbey

15 Kasım 2009 tarihinde eklendi
yaklaşık 1 yıldır çevremdekilerin tavsiye etmesine rağmen yeni izleme imkanı buldum, hakkaten dedikleri kadar varmış. Konu bilindik olabilir ama işleniş kusuRsuz.. 9 puan werdim