Tanrıkent
4,4

JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

3 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Oyunculuklar ve kurgu muhteşem gerçekten ama artık üzerinde çok fazla söz söylemek gereksiz olacaktır.Kısa sürede başyapıt mertebesine yükselmiştir zaten.Ölmeden önce yapılması gereken şeylerden biridir Tanrıkent i izlemek.
Cagri Temizyurek
Cagri Temizyurek

31 Ekim 2009 tarihinde eklendi
kapitalist sistemin ezdiği yoksul halk çocuklarının şiddete başvurması.. brezilyanın arka sokaklarından izlenmesi gereken bir film.. 8/10
schenkenberg
schenkenberg

30 Ekim 2009 tarihinde eklendi
film bittiğinde üzerinde düşünülecek o kadar çok şey var ki seni bambaşka bir boyuta taşıyor.tek kelimeyle başyapıt.10/10
khaleesi
khaleesi

12 Eylül 2009 tarihinde eklendi
tek kelimeyle süper ...
alba42
alba42

8 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Brezilyada ki en büyük sorunlardan birini müthiş bir şekilde anlatmış bu film.İnsanın hiç bitmesin dediği nadir filmlerden.Aynı yönetmenin yine benzer konuda bir diğer filmi City Of Meni de öneririm.
ddogan021
ddogan021

5 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
muhteşem mükemmel bir film izlediğim en güzel filmlerden bi tanesi şiddetle tavsiye ediyorum 10 üzerinden 9 luk bir film
cenantr
cenantr

28 Haziran 2009 tarihinde eklendi
harika...ilk on arasına girer...
timsah8342
timsah8342

19 Haziran 2009 tarihinde eklendi
mükkemmel ötesi
sasili
sasili

7 Haziran 2009 tarihinde eklendi
ne kadar çok kriter ya da ne kadar .ok en iyi film listeleri varsa hepsine giren ve girmeye devam edebilecek bir filmdir.
gerek konu itibariyle gerekse taşıdığı yüksek aksiyon dozuyla herkesin izlemesi gereken bir filmdir.
boyle bir film bir daha gelir mi o konu işte tartışılır.
cnksy
cnksy

16 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
2003 senesinde ününü duyduğum ama bir türlü izleme şansına erişemediğim bir filmdi,2 gün önce izledim,eğer sizde ününü yeni duyduysanız,izlemek için benim gibi 6 sene beklemeyin:)Mutlaka izlenilmesi,ölmeden izlemeniz gereken filmler listesine girmesi gereken bazen duygusal bazen eğlenceli bri başyapıt,izleyin izlettirin.8/10.İyi seyirler.
cudiferat
cudiferat

9 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Aslında sorulması gereken film mi kayda değer yoksa yaşanılan olaylar mı? Yaşanmış olayların ötesinde sinemaya yansıtılması konusunda, kurgu fena değildi güzeldi, oyunculuklar yine kötü değil iyi denilebilir.

Neticede izlenilmesi gereken bir film çıkıyor ortaya ama benim için mükemmel, başyapıt, imdb 17. si vs bir film değil;
sözün özü benim gibi büyük beklentiyle izlerseniz üzülebilirsiniz.. 8,3/10
ihracfazlasi
ihracfazlasi

6 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
şimdi izledim. gerçekten çok iyi film yapmışlar. bu aralar filmlerde çok sıkılan biri olarak bu filmin hiç bir yerinde sıkılmadığımı belirtmek isterim. güzel film 9/10
Aware
Aware

24 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Imdb de ki yerini(Top 250 - 17.) sonuna kadar hak eden bir film. İzlememiş olanlara tavsiye edilir. Sağlam senaryo iyi işlenmiş 9/10
cihanbilgi
cihanbilgi

3 Mart 2009 tarihinde eklendi
filmin kurgusu çok iyi gerçek hikayeden alınmasıda filmi başlıca ayrı kılan nedenlerden biri... iyi film... kesinlikle izlenilmesi gerek bazı duyguları ve ayrıntıları çok iyi işliyor çeim tekniği olarak akıl defterine benzemiş ama akıl defterinden daha iyi bir şey çıkmış ortaya kenar mahallerindeki çeteleri en iyi şekilde anlatmış film diyebilirm benny z hazin sonu için izlemeye değer
neslihanmavii
neslihanmavii