ne kadar çok kriter ya da ne kadar .ok en iyi film listeleri varsa hepsine giren ve girmeye devam edebilecek bir filmdir. gerek konu itibariyle gerekse taşıdığı yüksek aksiyon dozuyla herkesin izlemesi gereken bir filmdir. boyle bir film bir daha gelir mi o konu işte tartışılır.
şimdi izledim. gerçekten çok iyi film yapmışlar. bu aralar filmlerde çok sıkılan biri olarak bu filmin hiç bir yerinde sıkılmadığımı belirtmek isterim. güzel film 9/10
son yıllarda, hatta ne son yılları; hayatım boyunca izlediğim gerçekliğiyle, anlatımıyla, kurgusuyla herşeyiyle beni en çok etkilemiş yapımdır. bu gerçekten 'yapım' kelimesine hakkını vermektir. tanrı’nın kentinde şeytan rolündeki çocuklar!
gerek kurgusu gerek konusu ve içerdiği temayla çok güzel işlenmiş bi film.bazı sinema eleştirmenleri Tarantino-vari bulsalar bile(ki ben katılmıyorum) kendine has tadıyla izlenmesi gereken en önemli filmlerden biri.
tanrıkent. bir şehire bu isim neden verilir hep merak etmişimdir taki bu filme kadar.gerçek bir şaheser.bir toplumun şiddet le nasıl beslendiğini anlamamıza yardımcı oluyor.
Son derece güzel bir film. Son zamanlarda film tadında bir film izlemenin keyfini yaşadım. Demek Brezilya Ronaldo ve sambadan ibaret değil. Dünyadaki Varoşların kenti ( Tanrı kent) sizleri ap ayrı bir dünyaya ve zaman olgusuna taşıyacak. Mutlaka izleyin 10/10
kesinlikle mükemmel bir film,gerçekleri çarpıyor insanın yüzüne zaten de istenilen şey bu değil mi?..filmin sonunda gerçek kareler insanı daha da kötü yapıyor...tekrar tekrar izlenilmeli,arşivlenmeli...
seneryo sahane zaten ghetto da geçen filmleri çook severim ama hersey bi yane film birde gerçek hikayeden uyarlanmış olağanüstü başyapıt sayılabilir mutlaka izleyin 10/10