Tanrıkent
4,4

schenkenberg
schenkenberg

30 Ekim 2009 tarihinde eklendi
film bittiğinde üzerinde düşünülecek o kadar çok şey var ki seni bambaşka bir boyuta taşıyor.tek kelimeyle başyapıt.10/10
sasili
sasili

7 Haziran 2009 tarihinde eklendi
ne kadar çok kriter ya da ne kadar .ok en iyi film listeleri varsa hepsine giren ve girmeye devam edebilecek bir filmdir.
gerek konu itibariyle gerekse taşıdığı yüksek aksiyon dozuyla herkesin izlemesi gereken bir filmdir.
boyle bir film bir daha gelir mi o konu işte tartışılır.
ihracfazlasi
ihracfazlasi

6 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
şimdi izledim. gerçekten çok iyi film yapmışlar. bu aralar filmlerde çok sıkılan biri olarak bu filmin hiç bir yerinde sıkılmadığımı belirtmek isterim. güzel film 9/10
musty26
musty26

24 Kasım 2008 tarihinde eklendi
imdb top 250 nin 18. filmi daha ne olsun...
pekos87
pekos87

13 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
bence müthiş bir film ,çok sürükleyici ödülleri haketmiş , anlatımıda mükemmel ........
umut-kahya
umut-kahya

14 Mart 2008 tarihinde eklendi
10 puan inanılmaz güzel.. çok güzel işlenmiş bir konu çekimler vs. filmle alakalı tüm ayrıntıların hiç birisi sırıtmıyor. harika.
mertergin
mertergin

12 Şubat 2008 tarihinde eklendi
kare kare aklımdadr hala.. izleypde "a km oynamıştı ya,konusu neydi hah tamm biliorm yaa " diyemeyeceğiniz filmlerdendir.
beck31
beck31

26 Aralık 2007 tarihinde eklendi
son yıllarda, hatta ne son yılları; hayatım boyunca izlediğim gerçekliğiyle, anlatımıyla, kurgusuyla herşeyiyle beni en çok etkilemiş yapımdır. bu gerçekten 'yapım' kelimesine hakkını vermektir. tanrı’nın kentinde şeytan rolündeki çocuklar!
onurmansiz
onurmansiz

6 Aralık 2007 tarihinde eklendi
gerek kurgusu gerek konusu ve içerdiği temayla çok güzel işlenmiş bi film.bazı sinema eleştirmenleri Tarantino-vari bulsalar bile(ki ben katılmıyorum) kendine has tadıyla izlenmesi gereken en önemli filmlerden biri.
denizlilileo
denizlilileo

23 Kasım 2007 tarihinde eklendi
sıradışı bir film, ilk seyrettiğimde mükemmel demiştim.
A-C-A-B-
A-C-A-B-

27 Eylül 2007 tarihinde eklendi
tanrıkent. bir şehire bu isim neden verilir hep merak etmişimdir taki bu filme kadar.gerçek bir şaheser.bir toplumun şiddet le nasıl beslendiğini anlamamıza yardımcı oluyor.
tarhansimsek
tarhansimsek

16 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Son derece güzel bir film. Son zamanlarda film tadında bir film izlemenin keyfini yaşadım. Demek Brezilya Ronaldo ve sambadan ibaret değil. Dünyadaki Varoşların kenti ( Tanrı kent) sizleri ap ayrı bir dünyaya ve zaman olgusuna taşıyacak. Mutlaka izleyin 10/10
sertac-kilic79
sertac-kilic79

11 Nisan 2007 tarihinde eklendi
kelimenin tek anlamıyla muhteşem
heofthdack
heofthdack

15 Mart 2007 tarihinde eklendi
kesinlikle mükemmel bir film,gerçekleri çarpıyor insanın yüzüne zaten de istenilen şey bu değil mi?..filmin sonunda gerçek kareler insanı daha da kötü yapıyor...tekrar tekrar izlenilmeli,arşivlenmeli...
zikka
zikka

4 Aralık 2006 tarihinde eklendi
seneryo sahane zaten ghetto da geçen filmleri çook severim ama hersey bi yane film birde gerçek hikayeden uyarlanmış olağanüstü başyapıt sayılabilir mutlaka izleyin 10/10