Hellboy
3,8

medjai78
medjai78

30 Eylül 2004 tarihinde eklendi
filmde ne nerden gelmiş diyeceğiniz bi durum yok.herşey açıklanıyor.kafa karışmıyor yani.aksiyona dencek bişey yok.
onur-dersim
onur-dersim

14 Mart 2007 tarihinde eklendi
güzel bir filmdi bence ama baska bir konuya deyinmek istiyorum Ron Perlman bence iyi bir oyuncudur.daha çok yan röllerde oynasada bu filmde bas rolü almasına çok sevindim..hatırlarsınız (gülün adı)nda salvatore diye bir karekterde oynuyodu orda baya etkileyiciydi...bence daha çok ön plana gelmesi gereken bir adam Ron Perlman....
ygemici
ygemici

10 Ekim 2014 tarihinde eklendi
çok eğlenceli ve keyifli bir film. çok beğendim. güzel vakit geçirdim.bana göre çok fazla eleştirilecek bir yanı yok.
LothaR
LothaR

17 Haziran 2004 tarihinde eklendi
Ya Hellboy çizgiromanlarından sonra sağlam bir film bekliordum ama dayanamamış, biyerlerini sıkamamış ve korsandan izlemiş arkadaşların yorumlarından sonra, umarım yanılıyorsunuzdur diorum...
sipru
sipru

29 Eylül 2008 tarihinde eklendi
bence çok güzel bir filmdi,fantastik film sevenlerin kaçırmaması gerek 10/8
falconx74
falconx74

9 Şubat 2005 tarihinde eklendi
beklentilerimin altında kaldı..vasatı geçemedi benim için..
yeryuzu628
yeryuzu628

5 Eylül 2004 tarihinde eklendi
film fena değil ama daha iyi olmalıydı hellboy için vin diesel düşünülüyordu ama perlman oynadı aslındı hellboyda hiç de sırıtmadı ama diesel olsaydı film bir gömlek daha üstün olurdu birde filmde hellboy dışındaki karakterleri pek iyi yansıtamamışlar
ewonor
ewonor

3 Nisan 2004 tarihinde eklendi
fragmanı izledim de aksiyon sevenler için ii bi film olacağaa
benziyo,sürekli iblis ve şeytanımsı yaratıklarla kavga dövüş var.kahramanı tanımıyorum ama hiç karizmatik durmuyo hatta komik bile diyebilirim,herkesin dediği gibi neden ron perlman?
hammerusta
hammerusta

6 Eylül 2004 tarihinde eklendi
Açıklamalar :1-Filmin başlangıcı bana Indiana Jones- Raiders of the Lost Ark’ı hatırlattı.2-Ron Perlman bu role cuk oturmuş.Daha iyi bir oyuncu bulunamazdı.3-Selma Blair uyurken bile benim için güzel rol yapıyor demektir :o)4-Espriler yerli yerinde ve çok yakışmış.5-Bu film bana biraz Van Helsing’i hatırlattı.6-Şu Hitler yaman adammış,parmağı olmadığı yer yok yahu:o))Eğer olmasaymış, hollywood nereden malzeme bulacakmış merak ediyorum doğrusu ???Sonuç : Eğlenceli,seyirlik,mısır ve kolayı yanınızda isteyeceğiniz,para verdiğinizde karşılığını alacağınız bir film.Tek bir şartla : Fantastik ve çizgiroman filmlerinden hoşlananıyorsanız...
teslaxxx
teslaxxx

19 Eylül 2008 tarihinde eklendi
heycanla izleyeceğiniz, ilginç konusuylada sizi ekram başına bağlayacak sürükleyici bir mazera.
djibril7
djibril7

5 Ekim 2008 tarihinde eklendi
gerkcekten güzel bir filmdi.. devamininise 4 sene sonra cekilmesi üzücü :s 10/8
ossi6188
ossi6188

18 Şubat 2007 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en itici kahraman 1o/6 yeter bu filme ;)
onerdunay
onerdunay

20 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Çok beğendim herşeyiyle kalitesini belli eden bir film.
cengizcuci
cengizcuci

15 Haziran 2004 tarihinde eklendi
ben filmi korsan cd de izledim ve şunu söyleyebilirim fillm vasatın altında sıkıcı bir konu tamamen gerçekten kopmamışlar ve bu yüzden film hayal gücü ve gerçeklik arasında sıkışmış kalmış yani ben film ne kadar kötü olsa bile filmi sonuna kadar seyrederdim ama bu sefer sadece 30 dk dayanabildim bilmiyorum begenmedim
constantine508
constantine508

12 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Süper.Harika filmdi...beğenmeyenleri anlamadım ben. ne güzel film iştee ya.