tugruldonmez
24 Şubat 2004 tarihinde eklendi
genelde bu tur filmleri severim ama nedense bu filmden pek zevk alamadim.filmdeki konu genelde bu turdeki filmlerin cogunda oldugu gibi cok yuzeyseldi ve bu acik ozel efektlerle kapatilmaya calisilmisti ama blade ve matrixten zevk aldiysaniz bu iki filme benzer bu filmden de hoslanicaksiniz.hos ama bos bir film
Blade filmlerinin başarısından sonra Matrix vari karizma vampirleri ve kendi efsanesini yaratma çabasına rağmen yönetmenin yetersizliği düşük bütçesi ve abartılı sonuyla ortalama bir korku aksiyondan öteye gidemiyor.
Van Helsing kadar eğlenceli olmasada özellikle efektle yerinde eğlenceli bir film...Kate Beckinsale ise bence tek başına almış filmi...belki Van Helsing'in her yeri efektlerle doluydu ama yinede bu film biraz daha yavan kalmış...birde sonunu bitrmemişler ki zaten Underworl:Evolution filmi kapıda...izlemeyenlere eğlencelik bir tavsiye olabilir...
rpg dünyaları (ravenloft, white wolf vs.) kafalardan silinip saf bir önyargıyla izlenirse zevkli, akıcı, karizmatik. ama yine de o kadar da iyi değil. bu kadar iyi bir konsept ve atmosferle çok daha güzel şeyler yapılabilirmiş. filmin sonu, tek filmle kalmayıp seri olacağının habercisi. filmin itici tarafı ise "aşk" denen o klişe kavramı inatla gözümüze sokması. tüm plot bunun üzerine kurulu. aşk olmasaydı daha iyi olabilirdi. gerek yoktu.
bu arada kate beckinsale hanım kızımızı çok beğendim. hani filmi bi kere daha izlesem hayranı olurum heralde.
Enfes bir vampir , kurt adam filmi ortam karakterler harika matrixe benzetenler olmasına gercekten çok şaşırdın bir an bile matrixi anımsatmadı bana film matrix kostümlerine benziyor diye bir daha deri giymesinler ne dersiniz. bence bu film bladeden daha güzel çok daha sağlam bir ortam var bir kere.
neden bilmiyorum ama film çok ama çok güzeldi,özellikle final sahnesi. Zaten soru işaretli sonla biten filmler izleyicinin daha çok hoşuna gidiyor.Bu filmi tesadüfen izledim,sineaya geldiği zaman berbat bir film olabileceğini düşünmüştüm. Ama yanılmışım....