Karanlıklar Ülkesi
4,1

JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

25 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Zamanında gördüğü yoğun ilgiye kıyasla oldukça sıradan aslında.Len Wiseman Matrix ve John Woo sinemasından bolca beslenerek güzel aksiyon sahneleri çekmiş ama film boş.Gereğinden fazla uzun süresiyle bir noktadan sonra filme odaklanmakta zorlanıyorsunuz.İlk iki Blade filmi ya da Van Helsing bu alt tür için daha iyi bir seçenek olacaktır.
odinhan
odinhan

12 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Vasat bir vampir filmi,çok fazla olumlu bir yanını görmedim,sürükleyici olduğuda söylenemez.10/6
ozanhamdi
ozanhamdi

15 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
Eğlenceliydi. bu tip aksiyon filmlerinden, hele bir de içlerinde bu tip fantastik türler varsa başka bir şey beklememek lazım zaten.
kolaric
kolaric

5 Şubat 2004 tarihinde eklendi
rpg dünyaları (ravenloft, white wolf vs.) kafalardan silinip saf bir önyargıyla izlenirse zevkli, akıcı, karizmatik. ama yine de o kadar da iyi değil. bu kadar iyi bir konsept ve atmosferle çok daha güzel şeyler yapılabilirmiş. filmin sonu, tek filmle kalmayıp seri olacağının habercisi. filmin itici tarafı ise "aşk" denen o klişe kavramı inatla gözümüze sokması. tüm plot bunun üzerine kurulu. aşk olmasaydı daha iyi olabilirdi. gerek yoktu.

bu arada kate beckinsale hanım kızımızı çok beğendim. hani filmi bi kere daha izlesem hayranı olurum heralde.
Engin Yüksel

Başarısız vampir filmleri listesine aldım.Kate için10/6
esat-ozcan
esat-ozcan

22 Ocak 2005 tarihinde eklendi
sıkılmadan izlenebilir bir film.dahası yok ama bence
yesimbay
yesimbay

3 Eylül 2006 tarihinde eklendi
son zamanlarda yapılan wampir filmlerinin müzikleri çok hoşuma gider oldu. bunun da müziklerine bayıldım.. film genel anlamda klişenin biraz üzerinde bence. ürettikleri o değişik kimyasal yapılı kurşun zekiceydi.. yalnız filmde kate in intikam duygusu ve bu savaşın içinde aşkın da olduğu çok geç verilmiş. ama Kate tabi ki yine izlenmeye değer.. tavsiye ederim....
i-just-wanna-live
i-just-wanna-live

15 Kasım 2006 tarihinde eklendi
yani ii. Eleştirmenlerce kate 5 üzerindn 2 puan almış ama... Gözleride çok tuaf duruo bnce daa ii olabilirdi ama gene de ii.
bluevelve
bluevelve

11 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
filim güzel,oyuncular iyi,konu enteresan fakat benim anlamadıhım bu vampirler ve kurt adamlar neden kendi doğal güçleri varken silaha sarılmışlar.biraz matrix vari kurtadam vampir düellosuna dönüşmüş.bu ufak bir amaydı.sonuç itibariyle fantastik film hastası biri olarak beni fazlasıyla tatmin etti.
iyomi
iyomi

6 Ocak 2005 tarihinde eklendi
Filmin her sahnesi aksiyondu.Film boyunca hep Selene'le Michael arasında bir şeyler olmasını bekledim ama sadece çocuğu oraya kelepçelemeye çalışırken oldu ki o da zorakiydi.Buna rağmen film güzel.
ertyilmaz-tr
ertyilmaz-tr

16 Mart 2005 tarihinde eklendi
efektleri çok başarılı. kurtadamların dönüşümü çok gerçekci olmuş
inanc-s
inanc-s

4 Şubat 2004 tarihinde eklendi
Bence film üstüne biraz daha çalışılmalıydı Mekanlar çok kısıtlı ayrıntılar çok az yada derin değil inandırıcılığı yok Selene bana Trinityi hatırlattı O
Carvende de biraz Neo rolü sezinledim ama filmin ilk yarısı çok kötü ikinci yarıda biraz toparlıyo insanı koltuğa çiviliyen bir film değil ama başroldeki kıza aşık edebilir : )
aydogmus
aydogmus

23 Şubat 2004 tarihinde eklendi
Hayal kırıklığı... Basit bir aksiyon.
ser-optimum
ser-optimum

22 Şubat 2004 tarihinde eklendi
filmi henüz dün izledim sanırım son haftası artık ama yinede gitmek isteyen varsa bence hiç değmez yani film ismi gibi karanlık yüzleri seçmek bbile zor ayrıca filmin konusu çok yüzeysel ve anlamsız yani çok ta heyacan verici değil