Yarından Sonra
1942 Puanlama

sinema
1 ziyaretçi
24 Eylül 2008 tarihinde eklendi
"Yarından Sonra", çevre sorunlarından kaynaklanan iklim değişikliğinin dünyayı nasıl bir cehenneme çevirdiğini anlatan gösterişli bir felaket filmi. 10/10
uzmancakal
uzmancakal

10 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
çok gerçekçi ve sürükleyici.
tam da çağımızın en büyük sorunlarından birini ele alması filmi gel de izleme
konumuna getiriyor.
beck31
beck31

16 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Kesinlikle başarılı bir film, sıkılmadan soluksuz izletiyor ve izlenilmeyi hak ediyor.
masterloka
masterloka

2 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Aslında konusu itibariyle çok güzel bir film senaryo,oyuncu kadrosu,efektler herşey güzel.Ama arkadaşımız dediğini çok mantıklıca buluyorum neden sürekli kendilerini merkez nokta olarak gösteriyolar ve farkedersiniz yapılan tüm ABD filmlerinde ya bayrakları yada kilise gösterilir bu bir tür provokasyon.Ama ne dersek boş çalışıp uğraşıpta böyle filmler ortaya çıkartıyolar bizim dedklerimiz sözde kalıyo.Bu yorumu lütfen bu şekilde yazın.
Merve Ulusoy
Merve Ulusoy

7 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Ben Jake Gyllenhaal hayranıyım ve hayranlığım bu filmde oluşmuştu!Filmi nerde görsem izliyorum 9 kere izlemişliğim var ve her seferinde sıkılmadan izledim!!!

Şiddetle Tavsiye Edilir!!! =D
hilkayist
hilkayist

3 Şubat 2008 tarihinde eklendi
efektleri iyi olan,üzerinde yorunulmuş olduğu anlaşılan
ve bunun verimini aldığını düşündüğüm bir film..
fakar yüzdelik (%59) puanlama da beyazperde yorumcularının gönlünü fethedememiş..üzücü..
güzel,heyecan verici ve sürükleyici bir film..
iyi seyirler../9
d-s-yy
d-s-yy

31 Ocak 2008 tarihinde eklendi
gerçekleri çok etkileyici bir biçimde anlatması inanılmaz.süper bir film.
muratceyhan
muratceyhan

20 Eylül 2007 tarihinde eklendi
güzel anıları olan güzel bi film harikaydı!
closereplysend92
closereplysend92

21 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
çok güzel bir film ben çok beğendim ama filmde bazı fizik kurallarını hiçesayan sahneeler de yok degil.bunaramen çok etkileyici bir film tavsiye ederim...
selenyildiz1992
selenyildiz1992

24 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
güzel bi film denebilir aslında filmin güzel olmasının nedeni bi kaç yıl sonra filmde olanların bizimde başımıza gelmesidir bu film geçekleri çok başarılı ve güzel bi şekilde abartmadan ve saçmalamdan anlatmış
rastagar
rastagar

20 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
harcanan emeğe deymiş
"so others may live"
1983gs
1983gs

15 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
film güzel bu tarz bi kaç film var onlar gibi olmuş yani başarılı denebilir bazı sahneleri oldukça iddalı izleyin bence...
ezgidemirer1992
ezgidemirer1992

27 Haziran 2007 tarihinde eklendi
İnsan kıştan korkuyo bu filmde.Fakat anlamlı ve amacına ulaşan bir yapım.Bu filmde jake gyllenhaala bir kere daha aşık oldum.Hayranım ona.Çoooook seviyorum.
dirensar
dirensar

31 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Küresel isinma bahsinin sikça yapildigi su gunlerde adeta ders niteliginde. Izlenmeli ders çikarilmali..
finallyfree89
finallyfree89

27 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
görsel efektleriyle mükemmel bir felaket filmi olduğunu hissettiriyor başarılı bir yapım