Yarından Sonra
1942 Puanlama

vince15
vince15

6 Haziran 2004 tarihinde eklendi
Bu filmi beğenmeyenleri anlamakta zorluk çekiyorum. Benim önerim filme Amerikan ya da Hristiyan filmi gözüyle deil bir film gözüyle bakmanız. Yok olaya Amerika açısından bakılmış yok sadece Amerika’dan bahsedilmiş ee tabi öle olacak heralde adamlar gidipte her ülkede çekim yapamazlar. Filmi Türkiye yapsaydı film Amerika’da mı geçecek zannediyodunuz. Tabi Türkiye açısından anlatılacaktı! Saçma saçma yorumlar biz burda sinema yorumları yapıyoruz din siyaset deil. Yani filmi beğenmemiş olabilirsiniz ama hiç olmazsa oyuncuları senaryoyu müzikleri falan eleştirin!
varisler3
varisler3

2 Haziran 2004 tarihinde eklendi
bence harika bir film seyrederken acaba bunlar ileride gerçekten olacakmı demekten kendini alamıyor insan yanlız filmde hiç istemediğim bir şeyi yapmışlar şu ana kadar yapılan afet filmlerinde sürekli afetler meydana gelirken biri çıkıyor ya dünyayı kurtarıyor yada o kişinin kendi ailesiyle ilgili bir şeyler yer alıyor filmde bence burada filmi yapanlar bu çok güzel ve dünya gündeminde yer alan konuyu daha çok dünyanın üzerinde yoğunlaştıra bilirlerdi buda film hakkındaki yorumların herkes tarafından iyi bir şekilde yapılmasına ve izleyici rekorları kırmasına neden olurdu.
icdeddpeople
icdeddpeople

30 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
GERÇEKTEN MÜTHİŞ BİR FİLM...BU KADAR GERÇEKÇİ VE HARİKA OLACAĞINI SANMIYORDUM...NEYSE Kİ BENİ UTANDIRDI...TROY FACİYASINDAN SONRA GÜZEL BİR FİLM SEYREDEBİLDİM...ŞİMDİ SIRA HARRY POTTER AND THE PRISONER OF AZKABAN DA...
safari19051980
safari19051980

30 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
Filmi gerçekten izlenmesi gereken bir film herkesin izlemesini tavsiye ederim
Alp A
Alp A

29 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
film beklediğim ve hep söylediğim gibi çok güzeldi :)
film öngörüldüğü gibi sadece görsel efektlerden oluşmuyor hatta filmdeki duygusallık bence bunun önüne bile geçiyor,özellikle Sam ve Laura(isimleri yanlış yazıyor olabilirim) arasındaki ilişki beni etkiledi...
herkes gidip izlemeli :)
fulyahediye1973
fulyahediye1973

28 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
Bence dünyanın yokoluşu ve kıyamet üzerine yapılmış en güzel filmlerden birisi. Bir film değerlendirilirken kesinlikle ön yargılı olmamalı. Lütfen filme not verelim. Öncelikle!
serhatonce26
serhatonce26

15 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
film fragmanini izledim bence armegedondan sonra en iyi doğa üstü konulu film olabilir