Yarından Sonra
1941 Puanlama

klace
klace

14 Haziran 2004 tarihinde eklendi
çok iyi kurgulanmış bir film.özellikle efektler mükemmel.iyi bir film olmuş tavsiye ederim.
karakartaltevfik
karakartaltevfik

31 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Tipik bir kıyamet senaryosu olduğunu söylebilirim The Day After The Tomorrow için.Eğer kıyamet senaryosu içeren yapımları beğeniyorsanız bu filmde ilginizi çekecektir.Ben The Day After The Tomorrow a 10 puan üzerinden 7.5 puan veriyorum.
Engin Yüksel
Engin Yüksel

11 Kasım 2014 tarihinde eklendi
görsel yönden muhteşem görüntülere imza atılmış 8/10
greendestiny
greendestiny

14 Haziran 2004 tarihinde eklendi
efektler gayet iyi süper diyebilirim yani..oyunculuklarda bildiğimiz felaket filmlerindeki karakterlerdeki gibi ama iyiler yani..ama benim aklıma bir şey takıldı..iklimin birdenbire böyle değişmesi garibime gitti..filmin başında 100 yada 1000 yıl (yada tahmin edilmeyen bir zamanda)..fırtınalar çıktı...7-10 güne düştü sonrada 24 saatte olayı bitiriverdiler..tamam bu bir film ama iklim değişikliği bu kadarda çabuk olmaz heralde ya çok önemli bir şey olacak yada yavaş yavaş değişecek deilmi yani..
yenilige-dogru
yenilige-dogru

24 Ocak 2009 tarihinde eklendi
İzlenmesi gereken önemli bir film.en azından küresel ısınma gerçeğini bize hatırlatıyor.herkes izlemeli.10/8
beck31
beck31

16 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Kesinlikle başarılı bir film, sıkılmadan soluksuz izletiyor ve izlenilmeyi hak ediyor.
Chev
Chev

7 Şubat 2007 tarihinde eklendi
böyle filmleri severim bu da en iyileridendi
electronica
electronica

10 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
- Sence uygarlığımıza ne olacak?- İnsanlık geçmiş buzul çağını atlattı. Eminim bunu da atlatacaktır. Herşey hatalarımızdan ne öğreneceğimize bağlı ...
hookers
hookers

29 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
bakmehmet`E:FİLMDEKİ FESLİLER MISIRLI DELEGELER.ŞU DA DİKKATİMİ ÇEKTİ:KONFERANS SAHNESİNDE BİLİM ADAMI ''FOSİL YAKITLARINI KULLANMAMALIYIZ DEYİNCE ARAPLARIN TEPKİ VERMELERİNİ BEKLEDİM AMA SADECE YÜZ İFADELERİ BİRAZ DEÐİŞTİ.EÐER BÖYLE OLMASAYDI ARAPLAR BU OLAYLARIN SORUMLUSU GİBİ GÖZÜKEBİLİR VE ARAP DÜŞMANLIÐI ARTABİLİR VE FİLM TAM ANLAMIYLA BİR HOLLYWOOD KLİŞESİ DAHA YARATABİLİRDİ.HAKSIZ MIYIM?...
fenerbahce331
fenerbahce331

23 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
sakın olalım:)
gokhansld
gokhansld

28 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Mutlak Sıfır diye bir film vardı, malesef o filmi mynetin arşivinde bulamadım. Yarından Sonrayı, bence o filmden esinlenmiş ödenek ve teknoloji bakımından daha gelişmiş ikinci bir tekrarı olarak görüyorum. İnsanoğlunun felaketler karşısında nasıl gerçek benliğinin farkına vardığını çok güzle anlatıyor. Keşke bütün dünya da böyle bir felaket yaşanmadan insancıl duygularının ön planda olduğu bir gezegen olsa. 10/9
Burakrises
Burakrises

27 Ağustos 2013 tarihinde eklendi
aldığı puanı zerresine kadar hak eden bir yapım. oyunculuklar falan filan tam sevdiğim bir film göze hitap ediyor. 10/10
sari_23
sari_23

22 Ocak 2005 tarihinde eklendi
genelde böyle felaket filmlerinden nefret ederim ama bu film az da olsa ötekilerin üzrerine çıkıyor özel efektlerin dışında genelde felaket filmlerinde olan doğanın dışında bir de kötü adamlara karşı mücadele etme saçmalığı yok bu filmde bu bir artı bence ayrıca bu tür filmlerde gücü ve umudu temsil eden karizması hiç çizilmeyen amerikan başkanınında ölmüş olması filmi biraz daha alışılmış dışı yapıyor...
kaliteliseyirci
kaliteliseyirci

26 Ekim 2006 tarihinde eklendi
hayatımda serdtigim beni etkileyen en güzel filmlerden biri.ben felaket filmlerini seven biri diilim hatta hayatımda sadece 1 felaket filmi serdtim oda harrison fordun volkanlı filmiydi:)ama arklar ben bu akdar güselini görmedim.hemde tv de serdtmeme ragmen..kesinlikle serdmeyenlere tavsiye ediorum.oyunculuk,efektler,konu,filmin işleyişi herşey mükemmel;)(10/9)
classman82
classman82

12 Nisan 2007 tarihinde eklendi
harika görsel efektler var filmde.küresel ısınma muhabbetinin yeniden gündeme geldiği bu dönemde izlemeyen varsa izlesin.bizi zor günler bekliyor galiba.