XXX 2
2,9

DeLiCoCuK
DeLiCoCuK

29 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
3. filmde tekrar vin diesel var seri süper bir şekilde devam ediyor :)xXx: The Return of Xander Cage (2011)
akcanakpinar
akcanakpinar

17 Aralık 2004 tarihinde eklendi
daha hızlı daha öfkeli nasıl vin dieselsiz berbattı bu filmde aynı şekilde berbat olur tahminimce zaten anladııım kadarıyla ilk filmde vin diesel oynadığı elemanı oynamıyor ice cube tamamen yeni biri e XXX adından yararlanmaktan başka bişii diil bu şimdi
BeckhaM-2
BeckhaM-2

23 Kasım 2005 tarihinde eklendi
bence gayet guseL 1 aksiyon fiLmi Vin Diesel in oynadıgını ısLemedım onun ıcın bana fiLm gayet basarıLı geLdi 3 unun cıkmasını beqLıyorum.
yakuze
yakuze

19 Haziran 2009 tarihinde eklendi
xXx in ilk filminden daha gösterişli olmuş 3. filmi bekliyoruz
database84
database84

4 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
Bu film vin diesel'siz düşünülemez bile ben şahsen baştan heycanımı yitirdim. İce Cuba gelince fena oyuncu değil bu film de de iyi iş cıkarmıştır muhtemelen ama film de vin diesel olmayınca soğuk geldi bana zaten amerika acılışıda o kadar iyi değil.İzleyip Görücez
mickey-knox
mickey-knox

23 Aralık 2004 tarihinde eklendi
Filmin fragmanını izledim. Bu bodurun yeni nesil ajan diye nasıl çıkaracaklar milletin karşısına anlam veremedim ya. Hadi Vin i oynatamıyosunuz yeni bi tip oynatsanıza kardeşim gidip Ice denen dallamayı öne sürüyosunuz. Bu film iş yapmaz haberiniz ola....
ss-ak
ss-ak

28 Ocak 2007 tarihinde eklendi
keşke vin diesel'in yerini doldurabilecek birisi oynasaydı. ilk filmi mumla aradım. neden bu tür filmlerin diğer serileri ilkinin yerini tutmuyor ama ice tam bir fiyasko
ugur-14-o
ugur-14-o

11 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Samuel L. Jackson filmin sonunda yeni xXx için çok iyi bi adayı olduğunu sölüyor, inşallah vardır Samuel amca zira ice cube hiç olmamış..
290hulk
290hulk

28 Aralık 2004 tarihinde eklendi
beyler sizlere katılıyorum helede ozstrong a vın dıesel siz bir film meyvesiz agaç gibidir ozstrong bende vururdum öyle yapımcıyı
megstory
megstory

21 Mart 2005 tarihinde eklendi
bu filmde vin diesel’de başkası oynayamaz ki. ice cube’yi oldum olası sevmemişimdir zaten. ama yine de adrenalini yüksek bir film olacak.
samidonmezz
samidonmezz

5 Haziran 2005 tarihinde eklendi
film başından sonuna kadar aksiyon dolu olsa da bir eksik oldugunu göz ardı edemeyiz..
ice cube(sozde xxx) kilosuna ragmen :)) iyi bi performans sergiliyo ama yine de bişiler eksik adamda... xxx3 için iyi birini bulmalarını tavsiyye ederim....
uzmancakal
uzmancakal

6 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
gerçekten çok şaşırdım.
ben bu filme 9/10 vermeyi düşünürken yorumları okuyunca önyargıyla yaklaştım filme ve 8 verdim.
bence birincisinden daha eğlenceli ve hareketli olmuş.
üstelik görsel efektler de harika.
baba6b
baba6b

8 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
gercekten fanstik 4'ün solediği gibi ice cube mu koydular vin diesel daha guzeldi
fasay
fasay

11 Kasım 2006 tarihinde eklendi
tam bir hayalkırıklığı. tv de gece filmleri bundan 2 kat daha kaliteli. xxx e yakışmamış. izlemeyenler sakın üzülmesin. 5/10
yakamoz-70
yakamoz-70

23 Aralık 2007 tarihinde eklendi
ice cube!!! filmi mahvetmiş.bu kadar soguk kanlı bi insan varmıdır acaba cok abartılı bı aksıyon bikere ice cube neden vin diesele tercıh edıldı