Zaman Tükeniyor
3,8

Şamil Ö.
Şamil Ö.

2 Temmuz 2016 tarihinde eklendi
Oyuncu listesinde Denzel Wahington, Eva Mendes gibi oyuncuları ve The Pasific adlı efsane mini dizinin de yönetmen koltuğunda oturmuş Carl Franklin ismini görünce yüksek beklentiler içinde izledim. Vakit geçirmek için ideal bir film fakat benim gibi beklentilerinizi yüksek tutarsanız hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Filmde iyi bir sinemaseverin fark edeceği onlarca klişe var ve bu beni çok rahatsız etti. Yüksek beklentilerle izlememekte fayda var.
ozansarikaya
ozansarikaya

10 Şubat 2005 tarihinde eklendi
D.Washington oynamasa 1 puan bile vermem açıkçası kötü bir film. sanki hiç para harcanmamış. Tupac'ın Çete diye bir filmi vardı biraz ona benziyor ama o daha güzeldi.
emreavcar
emreavcar

23 Aralık 2004 tarihinde eklendi
Denzel Washington'in surukledigi, bastan sona keyifle izlenmesine ragmen cok da farkli ve ozgun olamayan, duzeyli duz bir polisiye gerilim. Aslinda Washington'in olaylardan kendini siyirmak icin cabaladigi yerlerde 1988 tarihli, Gene Hackman- Kevin Costner'i karsi karsiya getiren politik soslu gerilim "Cikis Yok- No Way Out'u hatirlatsa da onun kadar parlak olamiyor, seyircisini heyecanlandiramiyor. Ama son derece rahat tuketiliyor. Bir de dunyanin en guzel kadinlarindan biri olan Eva Mendes'i bunyesinde barindiriyor, hepsi bu...(5/10)
gokhanyaliniz
gokhanyaliniz

29 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Tipik kandırılan ve tuzağa düşürülen iyi adamın bu durumdan kurtuluşu anlatan Hollywood filmi. Sürükleyici, devamlığı hiç azalmayan bir tempo, iyi bir aksiyon. Bu filmde benim kayda geçereceğim tek şey var o da Eva Mendes
useyidarik
useyidarik

21 Mart 2009 tarihinde eklendi
Film bence çok akıcı. Flmden bir an olsun kendinizi alamıyorsunuz. Ben ce film 10/8.5 hakediyo