dustin hoffman bu film çekimlerinden önce ve çekimler sırasında bir süre otistiklerin gerçek hayatını yakından takip edip onlarla yaşamış... işte işine saygı ve değer budur. oscar böyle alınır ve tarihe film böyle damgasını vurur.... mükemmel bir film...
yere bir çizgi çekerek hiçbir zaman bu çizgiyi geçemeyeceksin oğlum dercesine dustin hoffmanın tom cruisea oyunculuk dersi verdiği film...sinema arihinde bu performansı geçen bir otistik karakter daha yok ama nedense hoffman sanırım hollywoodda birilerinin koltuğunu ürkütmüş olacak ki sonraki filmlerinde ona hakettiği roller verilmemiştir...
mükemmel bir film tamamiyle bir başyapıt.hoffman ne kadar büyük bir oyuncu olduğunu bir kez daha gösteriyor. arşivimin en değerli filmlerinden biri.mutlaka izleyin.10/10
Arkadaşlar bakın size şöyle söyliyiyim filminin konusu güzel ama kurgulenışı kötü yapılmış özellikle diğer arkadaşların dediği gibi sonu kötü.Ben burdaki 9,2 lik puanı gördum ve gittim dvd sini aldım ama hiçde beklediğim gibi bi film deildi yani bu puanı haketmiyor.Bana gore 7/10
d. hofmanın oyunculuğuna zaten birşey diyemem mükemmel oynamış fakat bu tom cr. oyuncu yapanın aklından şüphe ederim izlediğim hoollw. oyuncuları arasında en berbat aktördür bu filmdede beyenemedim fakat izlenmesi geeken bir film..
filme muhteşem demek sadece aptallık olurdu herhaldee.... dustın hofffman harika bir oyuncu olduğunu bu filmde zaten kanıtlamış... filmin en sevdiğim yeri.. '' raymond ben seni kullanıyor muyum'' '' ewet:D:D:D'' harikaydı .. birde türkçe düblaj harikaydı hatta bir yerde tom cruıse don dondur bee dedi
komediyi ve dramayı çok iyi birleştirmişler.dustin hoffman'a hayran kaldım.gerçekten çok zor bir rolün altından kalkmış.hakikaten haketmiş oscar'ı.sonunu ben de iyi bulmadım.ray'in sarılmaktan nefret ettiği davranışını kullanarak kardeşine sarılmasını bekledim.ama olmadı keşke öyle yapsalardı.ama genede iyi bir film.le huitieme jour kadar ağlatmasada genede herkesin izlemesini tavsiye ederim.(o film de güzeldi be=) ) benm notum 10/9.bir puanı da finalden dolayı kırdım=)