iyi bir yapım ...özellikle her şey eski arabalar kıyafetler...ve sonunda verilen aile bağları mesajı gercekten iui düşünülmüş.tebrıklr ama keşke sonunda birlikte yaşayabılselerdi..
Dustin hoffman bir kez daha önünde saygiyla eğiliyorum ancak bu kadar oynanır. Mükemmel bir senaryo mükemmel bir oyunculuk ve mükemmel ötesi bir film kesinlikle izleyin...
Mükemmeldi!Dustin Hoffmanın oyunculuğu gerçekten ükemmeldi.Aldığı tüm ödülleri fazlasıyla haketmiş.Bunun dışında filmin senaryosu da bir o kadar ilginç ve kendine özgüydü.Biz insanların engelleri kaldırmada ne kadar da duyarsız olduğumuzu bizlere hatırlatan güzel bir senaryo olmuş ama ben yine de belki biraz daha duygusal olabilirdi diye düşünmekten kendimi alamadım.Özellikle filmin son sahnesi beni tatmin etmese de film genel olarak 10 üzerinden 9 u hak ediyor.
Filmi büyük bir hevesle aldım.Yalnız bu kadar yüksek puanı hak edecek ne var filmde anlamadım.Oyunculuk açısından Hoffman çok iyi.Fakat o kadar yavaş ilerliyor ki film bi yerden sonra çekilmeyecek hale geliyor.Sırf konuşma var.Konuşmaları dinlemekten artık başınız ağrır hale geliyor.Çok fazla gereksiz sahne var.2. Bölümde film biraz harekleniyor.İlk bölümde neredeyse hiç kayda değer bişey yok.Öle klasik, arşivlik film olduğunu düşünmüyorum. Nasıl bu puanı almış onu da anlamadım. Ama zamanım var elimde başka film yok diyosanız izleyebilirsiniz. Gidip satın alınıp veya kiralanıp cumartesi akşamı izleyeceğiniz kalitede değil ne yazık ki.
flim mükemmel olmasa da dustın hoffman döktürmüş,harika oynuyor.oldukça duygusal bir flim ; ama böyle flimlerden pek hoşlanmayanlar için sıkıcı gelebilir.ayrıca ben flim müziklerine de bayıldım
Film tam bir baş yapıt..Dustin Hoffman yapmış yine yapacağını..Senaryosundan tutun müziklerine kadar kusursuz bır yapım..Zaten Filmin müziklerine Hans Zimmer'in elinin değmesi filme ayrı bir keyf katıyor..