"yağmur adam" filmi sadece dustin hoffman'ın üstün oyunculuk performansını görmek için bile izlenebilir.adeta gerçek otistik gibi rol yapmış.bir de insan o otistik karakterin üstün zekasından etkileniyor.her şeye rağmen hasta olması ve bu hastalığın getirdiği zaaflar insanı etkiliyor.filmin konusu da çok güzel aslında.yıllar boyunca varlığından haberdar bile olmadığı ağabeyini bulunca ona karşı önce öfke duyuyor.daha sonra onu sevmeye başlıyor."senin gibi bir ağabeyim olduğu için mutluyum..." bu cümle çok duygusaldı bence.ama film finalinde biraz duvara tosluyor.daha değişik ilginç bir son olabilirdi.ayrıca filmin müzikleri de gerçekten harika.film esnasında çalan fon müziği yıllarca bir haber bültenini bitiş fonu olarak kullanuldı.duyunca hemen anımsadım.gerçekten de izlenmesi gereken hoş bir film.
tom crusie un performansına bayıldım harikaydı.hele hele o türkçe seslendirme muhteşem olmuş tam oturmuş hareketleriyle 'don dondur bee' çok güldüm çok eğlendim çok hüzünlendim daha ne isteyeyimki hee birde filmdeki müzik çok tanıdık geldi ya bu müzik bu filminmiydi hayret dedm içimden 9/10
oyuncunun oynadığı filme bu kadar konsantre olabileceeği ve bu denli performans sergileyebileceğini görebilmek müthiş.. dustin hoffman hayatinin rolünü oynuyor..sadece oyunculukla sinirli kalmayan senaryosu ve rejisörlüğüyle de on numara bi yapıt!..
Az önce filmi 5.kez izledim.Filmi her izlediğimde başka bir ayrıntıyı keşfedip,her defasında ne kadar iyi bir film olduğunu düşündüm.Hans Zimmer'in müzikleri süper(Bütün filmlerindeki gibi!)Tom'da çok iyi bu filmde fakat filmin yıldızı DUSTIN HOFFMAN.Kesinlikle mükemmel bir oyuncu...
bu film hollywood standartlarının bile üstünde izlediğim en iyi filmlerdn biridir dustın hoffman aldığı oscarı sonuna kadar hak ediyor...izleyince hayata bakısınızın değiştiği olağanüstü sinemaseverim diyen herkesin mutkaka izlemesi gereken bir film 1010
Çok güzel bir film Dustin Hoffman’a hayran olmamak imkansız.Tom cruise da baya iyi.Film akıcı gibi gözükmese de izlerken hiç sıkılmıyorsunuz.Çok beğendim.
tamam azda olsa duygulandım oyunculuklarda çok iyi ama gerçekten sıkıcı bir film. aynı kalitede ve hiçde sıkılmadığım bir sürü film vardır. 9puan çok fazla....
yaklaşık 10 defa izledim ve her izlediğimde aynı keyfi veren bir film.. 1o üzerinden 10'u sonuna kadar hakedecek ender filmlerden biridir bence..dustin hoffman tam anlamıyla döktürmüş.. oyunculuk dersi veriyo resmen.. müzikler de süper ayrıca...
gerçekten harika bir film etkilenmemek mümkün değil filmdeki oyunculuklarda gerçekten çok iyi özellikle dusitn hoffman çok zor bir rolü müthiş bir performans göstererek oynamış filmin sonundada duygulanmamak elde değil arşivlik bir film mutlaka izlenmeli diye düşünüyorum 10/10