Bu eser hakkında kötü bir yorumda bulunmak imkansız gibi geliyor bana.Çok iyi bir hikaye izlediğimi sizlere söyleyebilirim.Bence Dustin Hoffmanın canlandırdığı karakter türk halkımızın %80 hatta daha da ileri gidiyorum %90 ından daha zeki ve akıllı.Fakat o karakterde otizm hastası.Ben bu yapıta 10 üzerinden 9 veriyorum.
çok duygulandım, güldüm, şaşırdım, acıdım... çok karışık duygular hissettiren bir film. dustin hoffmanın performansı ilk saniyeden son saniyeye kadar aynı derecede muhteşem. zaten oscarı kapmış :) aslında film biraz hoffmanın gölgesinde kaldı sanki :) ben şahsen her mimiğine her hareketine hayran şekilde izledim filmi. 9/10 ve kesinlikle arşivinizde olması gereken filmlerin başında gelir bence.
Bu filmi yaklasık 10 yıl once tv de izlemiştim ama o zaman kucuk olduğum için pek bişi anlamamıstım şimdi ise dvd sını ızledım konusu olağanustu değil ama otizmi çok ii anlatmıs ayrıca dustin hoffman mukemmel bır oyunculuk sergılemıs, oscar ı da sonuna kadar haketmiş.Tom cruisea gelince erkeklerin yaşlandıkça güzelleştiğinin canlı örneği:)
İzleyeli baya oluyor...Çok sevdiğim filmlerden biridir...Dustin Hofman tek kelimeyle mükemmel oynamış Oscarı haketmiş...Filmde çalan müzik süperdi ve yanlış hatırlamıyorsam bir TV kanalının (Kanal adı vermiyorum) haber bülteninin müziğiydi...
don olayına hala gülerim.tom cruiseun tepkisi süperdi adam çileden çıkıyor artık ya 2 gün yol gitmişler don almak için geri dönelim diye tuttuyor adam nasıl çileden çıkmasın