Yağmur Adam
4,6

1983gs
1983gs

10 Ocak 2009 tarihinde eklendi
filmi özelliklede çalan bir müzik vardı ki beni çocukluğuma götürdü gerçekten etkileyici bir film kaçırılmaması gereken bir film...
by-kerim92
by-kerim92

3 Ocak 2009 tarihinde eklendi
kesinlikle izlenmeli 10 /10
mimren18
mimren18

27 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Dustin Hoffman mükemmel oyunculuğunu sergilediği, arşivlerde olmazsa olmaz film ve tabiki film müziği de unutulamazlardandır.
mettt
mettt

27 Kasım 2008 tarihinde eklendi
'kimin hakkı, 1. köşedeki kim, kimin karısı'10/9
keremsenol7
keremsenol7

11 Kasım 2008 tarihinde eklendi
bencede iki kardeş arasındaki duygusal bağları anlatan harika bir yapım.
kbier
kbier

31 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Muhteşem oyunculuk süper bir kurgu 10/10
donvitocarleone
donvitocarleone

21 Ekim 2008 tarihinde eklendi
ekremdoydu arkadaşım bende avrupa yakasında oturuorum ama bu film maalesef piyasada yok onun için beklemek zorundayız:(:(
alba42
alba42

25 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Çok güzel filmdi hakikaten.Dustin Hoffman mükemmeldi.O kadar iyiydiki Tom Cruse yanında figüran gibi kalmış..
Selma S.
Selma S.

7 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
gerçekten harika bir film bu zamana kadar izlemediğim için pişman oldum açıkcası dustin hoffman ın performansı süper tabi tom cruise u da unutmamak lazım tavsiye edrm eğer otistik olan bi insanla ilgilenmenin ne kadar zor olduğunu görmek istiyrsanız. Hakikaten çok ii bi film uzun olmasına karşın merakla izliyeceğiniz bir film tekrar tekrar tavsiye ederm.....
zafer-calayoglu
zafer-calayoglu

7 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
gerçek bir kişilikten esinlenilerek yapılan bu filmde hikaye kurgusu , oyuncu performasnları mükemmel. 'kimin karısı kim? bu repliği kim unutmuş? süper dimi bu filmi kaçırmayın.dustın hoffman genelde izlemezdim ama izlediğim filmleride en iyi performanslarına denk gelmem iyi oldu diğer iyi performanslarıkoku filmiydi
jokerr-2
jokerr-2

2 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
izledigim en iyi filmlerden biri
jinduw
jinduw

29 Nisan 2008 tarihinde eklendi
yere bir çizgi çekerek hiçbir zaman bu çizgiyi geçemeyeceksin oğlum dercesine dustin hoffmanın tom cruisea oyunculuk dersi verdiği film...sinema arihinde bu performansı geçen bir otistik karakter daha yok ama nedense hoffman sanırım hollywoodda birilerinin koltuğunu ürkütmüş olacak ki sonraki filmlerinde ona hakettiği roller verilmemiştir...
jamesbond-2
jamesbond-2

20 Mart 2008 tarihinde eklendi
Bende yeni izleme olanağı buldum ve hayran kaldım filme.Özellikle dustin hoffman’ın oyunculuğu o kadar iyi ki bir ara kendi kendime bu adam otistik mi gerçekten diye düşündüm.Oskarı alması çok yerinde bir şey olmuş.Ayrıca arkadaşlar dustin hoffman’ın bu rol için 6 ay otistikleri inceleyerek onlarla kaldığını biliyormuydunuz'İzlemeyenlere şiddetle tavsiye ederim.
basakbilgi
basakbilgi

17 Mart 2008 tarihinde eklendi
Dustin Hoffman'ın müthiş performansına hayran kalmamak elde değil. Yüksek performanslı bir otistiği canlandırmak iyi bir oyunculuk kadar sağlam bir gözlemcilik de gerektiriyor. Helal olsundur... Adama bir oscar vermekle haksızlık etmişler bence:)
baris-themoviewatcher
baris-themoviewatcher

20 Şubat 2008 tarihinde eklendi
süper süper ve süper.. odamda posteri bulunan 20.yüzyılın en iyi filmlerinden biri..izlemediyseniz mutala izleyin gercekten harika..