Yağmur Adam
4,6

kalpsiz
kalpsiz

30 Haziran 2006 tarihinde eklendi
oyunculuğun bu kadarı, tek kelimeyle müthişinanılmazdı. böyle dram filmleri bulmak zor,kimsenin kaçırmasını tavsiye etmem.saygılarımla
gingerblue
gingerblue

18 Aralık 2005 tarihinde eklendi
bence çok guzel bi filmdi ben çok beyendim okudugum bolumu ilgilendiren bi filmdi gercekten çok hoştu izleyin bence ben arka arkaya 2 kere izledim :D
fatih-2007
fatih-2007

18 Kasım 2005 tarihinde eklendi
Mükemmel mükemmel mükemmel,senaryosu,oyuncuları,akıcılığı vede duygusallığı iliklerinize kadar işletmesi.Bu film kendi türünün en iyi örneklerinde ilk sıradadır.Oyuncular harika.Bu filimi izlemediyseniz biran önce izleyin.Eminim memnun kalacaksınız!
akturkan
akturkan

26 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
Bu filmi çok aradım.En sonun da internetten siparişle getirttim.
Filmi bana arkadaşlarım ve abim tavsiye etti.Mükemmel yorumlar yaptılar.Beni büyük beklentiler için de buraktılar.Beklentilerime deyen ilk filim bu dur.Fazlasıyla övgüyü hak ediyor.
Atrıca Dustin Hoffman rolünün hakkını fazlası ile vermiş.Ben bir kaç filmini seyretmiştim ama okadar benim ilgimi çekecek oyunculuğunu görmemiştim, ta ki bu filme kadar.
Bu rol için ondan başkasını düşünemiyorum.Mükemmel oynamış.Bütün övgüleri sonuna kadar fazlası ile hak ediyor.
erzincansporlu
erzincansporlu

2 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
Bence bu film bir başyapıt! Yıllar geçse de üstünden, bu kalp onu unutur mu? Dustin Hoffman mükemmel bir oyun çıkarmıştı..
gambit1907
gambit1907

14 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
Az önce filmi 5.kez izledim.Filmi her izlediğimde başka bir ayrıntıyı keşfedip,her defasında ne kadar iyi bir film olduğunu düşündüm.Hans Zimmer'in müzikleri süper(Bütün filmlerindeki gibi!)Tom'da çok iyi bu filmde fakat filmin yıldızı DUSTIN HOFFMAN.Kesinlikle mükemmel bir oyuncu...
ilkerekleme
ilkerekleme

24 Nisan 2004 tarihinde eklendi
dustin hoffmanın en iyi filmlerinden biri diyebilirim...gerçekten harika bi oyunculuk gösterisnde bulunmuş....ayrıca tom cruiseninde hakkını yememek lazım ama dediğim gibi otitik rolünüdustin hoffman harika koparmış