Yağmur Adam

oyunculuklarıyla müziğiyle konusuyla anlatılmaz izlenir 10/10
deckard76
deckard76

4 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Dustin Hoffman mükemmel.Tom Cruise ilk defa yeteneğini gösteriyor.Çok duygusal,derinlikli ve yoğun bir yapım.Bir kez de olsa görülmeli.10/10
l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

4 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Tom Cruise un "Doğum Günü Dört Temmuz" öncesi, "poster çocuğu" imajından sıyrılmaya başladığı şahane dram...
genius-chemist
genius-chemist

23 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Gerçek bir hayattan alınmıştır...10/10+... Hans zimmerin müziği bir başka güzel...
flamen-tusering
flamen-tusering

20 Mart 2011 tarihinde eklendi
etkileyici oyunculuk gücünden konusuna kadar sözünü söylebilmiş bir şaheser. yol filminden çok öte bir şey. müziği zaten büyülü.
ozzy-badd
ozzy-badd

2 Ocak 2010 tarihinde eklendi
dusti hoffman ın olağaüstü bir performans çıkarttığı bir film yani onu tanımayan biri hakkeden bir otistik sanabilir o kadar iyi bir oyunculuk çıkartmış ve şahsımca sinema tarihinin en iyi 10 performansından birini yapmıştır.dustin hoffman filmin bir adım önüne geçiyor bence.filme gelecek olursak çok iyi bir konusu var ve ben yol filmlerini abi kardeş ilişkili filmlere bayılırım.çok iyi bir mizah anlayışı var.tom cruise ise çok iyi bir oyunculuk çıkartmış en iyi film oscarını hak edior bence.don dondor ordada don burdada :D.
kalpsiz
kalpsiz

30 Haziran 2006 tarihinde eklendi
oyunculuğun bu kadarı, tek kelimeyle müthişinanılmazdı. böyle dram filmleri bulmak zor,kimsenin kaçırmasını tavsiye etmem.saygılarımla
soressasor
soressasor

20 Eylül 2010 tarihinde eklendi
İşte benim tarzımda ki flim. harika. 10-10
beck31
beck31

22 Ocak 2008 tarihinde eklendi
dustin hoffman’ın oyunculuğuyla büyülediği, sıcak sudan korktuğu banyo sahnesinde kardeşinin başını okşar gibi dokunma sahnesini izlerken her seferinde içimi burkan, film gibi bir film.Muzikleride bir o kadar guzeldir.İzlemeden ölmeyin bu sinema tarihinin en onemli performanslarindan birini...
tarhansimsek
tarhansimsek

12 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
1150 dvd film arşivimde ilk beş arasında değerlendirdiğim bir film. Fazla söze gerek yok. Dustin Hoffman ve Tom Cruis başlı başına bir etken zaten. Ve Hoffman’ın rol şaheserliği işte burada. Mükemmel bir başyapıt 10/10
Seza
Seza

20 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Diyecek birşey yok harika film harika oyunculuk. Özellikle Dustin Hoffman çok başarılıydı.
akturkan
akturkan

26 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
Bu filmi çok aradım.En sonun da internetten siparişle getirttim.
Filmi bana arkadaşlarım ve abim tavsiye etti.Mükemmel yorumlar yaptılar.Beni büyük beklentiler için de buraktılar.Beklentilerime deyen ilk filim bu dur.Fazlasıyla övgüyü hak ediyor.
Atrıca Dustin Hoffman rolünün hakkını fazlası ile vermiş.Ben bir kaç filmini seyretmiştim ama okadar benim ilgimi çekecek oyunculuğunu görmemiştim, ta ki bu filme kadar.
Bu rol için ondan başkasını düşünemiyorum.Mükemmel oynamış.Bütün övgüleri sonuna kadar fazlası ile hak ediyor.
ensaribya
ensaribya

23 Haziran 2009 tarihinde eklendi
kesinlikle başyapıtlar arasında...film o kadar iyi gidiyoki çok sürpriz bi son beklentisi içine girebiliyor izleyici...belki sonu daha iyi olabilirdi..ama film izleyiciye işliyor bence..hoffman ve cruise bi harika,çok iyi bir uyum var ikilide..farklı bi konu ve senaryo...diyaloglar çok hoş ve etkileyici...raymond karakterine her filmde rastlayamazsınız..mutlaka izleyin...notunu sonuna kadar hakeden bir film..iyi seyirler..
mrs-durden
mrs-durden

22 Nisan 2007 tarihinde eklendi
muhteşem bi film kesinlkikle görülmesi gerek..
Plagueis
Plagueis

28 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
süper bir film ya.dustin hoffman ne yapmıs öyle adam hayatının rolünü oynamış ya bu oyunculukla 1 değil 1000 oscarı haketmiş adam.bu rol ancak bu kadar güzel oynanır ya.beni en çok etkileyen oyunculuklardan biridir.film gerçekten çok güzel.tom cruise da fena olmamış ama dustin hoffman gerçekten inanılmaz bir performans göstermiş.insan izleyince işte oyunculuk diyor ya.müzikler ise şahaser yeni izleyenler ben bu müziği daha önce bi yerde duymuştum diyecektir :) kesinlikle kaçırılmaması gereken bir film 10/10