Kung Fu Panda
4,3

sibsar
sibsar

8 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
3 yaşındaki kızımla seyrettik Kung Fu Pandayı.senaryosu,tekniği,karakterlerinin sevimliliği bu animasyonun seyredilebilirliğini kolaylaştırıyor.Tavsiye ederim.Özellikle de miniklere:)
keewotah
keewotah

7 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Çok matrak bir komedi,görseli güzel bir animasyon,sürükleyici senaryolu,dövüş sahneleri bol ve iyi kurgulanmış bir film olmuş. Sağa sola tepik atan bir ayı olarak düşünüp burun kıvırmayın ve mutlaka izleyin,eminim pişman olmayacaksınız.

not1: orj seslendirmeli için uzun aramalar sonucu yanlızca Kanyon sinemalarında bulabildik,meraklılarına..
edaaakgun
edaaakgun

5 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Arı filminden sonra izlediğim en güzel animasyondu. Çok sürükleyici ve acaip eğlenceli. Mutlaka izleyin.
gozyasiymm
gozyasiymm

4 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
hem komik hem de filme sıkıştırılan öğretiler çok hoşş:)
sinema
1 ziyaretçi
4 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Film sadece komik değil , aynı zamanda sürükleyici bir konusu da var.. Yani animasyon olarak çok güzel , ve her yaşa hitap eden türden.Tavsiyem olsun size...
compaqtr
compaqtr

17 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Komik bir o kadar eglenceli.kungfuyu size sevdirmeye calisiyorlar.bence izleyin bir zaman kaybetnezsiniz.izledigim en animasyonlardan biriydi,,,