wolkiwolki
8 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Kuşaklar arasındaki çatışmanın kadın boyutunu ele alan bir film.Birçok izleyicinin sıkılacağı türden bir film olduğunu belirtmek gerek.Hikayeyi çok iyi anlatmış olsa da, hikayesi bana pek ilginç gelmedi ve çok da tutmadım filmi...
sözüm '?wy' bence gayet normal bir film derinlik filan yok filmde tek derinlik havuzun derinliği derinliği anlamak için zeka filan demişsin aman hepsi senin olsun bu film için??????????görmeyenler görmesede olur .???çok çok derin bir film????
konusu biras farklı acıkcası ne kusaklar arası catısma ne ilgisiz kalmız bir kızın hayatı sanki daha cok bir yazarın gozunden hayatın yorumlanması gorus acısı sanki.cok etkili bir film degil bence ama izlenebilir
Swimming Pool, ünlü yönetmen François Ozon'un izlediğim ilk filmi. Ozon'un tarzını ve karakterleri bu filmde oldukça iyi anladım, neyi anlatmaya çalıştığını. Bir şirkette çalışan yazarın sakinleşmek ve romanını yazmak için patronunun yazlığına gidip orada kızı ile tanışmasını konu alıyor. Bundan sonrası ise gerilim dolu olayları içeriyor.
Swimming Pool'un kötü bir film olmadığını en başta belirtmek istiyorum. Oldukça başarılı oyunculuklara ve manzaralara sahip bu film. Fakat film o kadar tekrara bağlıyor ki!
Gerçekten, filmdeki asıl olayların başlaması 70. dakikayı buluyor ve film 102 dakika. Bu esnada bolca tekrara sarmış yazı yazma hikayeleri ve çıplaklık izliyoruz.
Ve film kendisini bu durumdan kurtarmak için 1 kilometre öteden tahmin edilebilir, seyirciyi ters köşe yapma amaçlı bir final inşaa etmiş. Filmin finali iyi aslında ama bütün filmi sırf o an üzerine kurması, seyirciyi biraz salak yerine koyuyor aslında.
Eğer Ozon'un filmlerini seviyorsanız bu filmi de seveceksiniz ama genel olarak baktığımız zaman, sonu tahmin edilebilen zayıf bir gerilim (!) filmi olmuş. Başka bir film izlemenizi daha çok öneririm.
ingiliz yazar çok tehlikeli ve zeki sonunda şaşıracağınız vay be diyeceiniz türden ama hiç alışık olunmadık türde eğlenceli ve ilginç bi film..svişme sahneleri de ayet güzeldi..