Havuz
3,3

cougarcop
cougarcop

7 Kasım 2009 tarihinde eklendi
rutin bir dram dan zekice bir son ve etkiliyici bir film...benzer senaryolar son yıllardan sıklaşsada film atmosferi ve çekim farklılığı ile kendisini öne çıkarıyor.7/10
beck31
beck31

26 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
charlotte rampling’in soğuk kadın rolünde muhteşem oynadığı, senaryosu ve anlatımıyla hayran bırakan film.
emreavcar
emreavcar

12 Aralık 2003 tarihinde eklendi
Ozon'un en iyi filmlerinden biri oldugu gibi bu sezonun da en iyi 10 filminden birisi. Son derece dingin bir anlatima sahip olmasina ragmen, sonuna kadar beklentilerinizi ayakta tutan boyle bir film bir daha kolay kolay karsimiza cikmaz. Haberiniz olsun... (8/10)
ufukcines
ufukcines

11 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Havuzdaki su gibi sakin ve soğuk bir gerilim...korku değil,dram değil,aslında gerilim demek de zor...ilginç bir film.Oyunculuklar başarılı,atmosfer yaratılmış ama farklı olmak adına izleyeni pek de gerememiş...belki de gayesi germek değil.......7/10
gokhankoruyucu
gokhankoruyucu

5 Kasım 2005 tarihinde eklendi
Film ilgiyi üzerinde tutmayı gerçekten başarıyor. gerek "ne olacak?" beklentisiyle gerek "erotizm" ile.. Ancak sonu gerçekten karmaşa.. Şaşırtmayı başarıyor ama tam olarak netleşmiyorda! bunu saymazsak bence seyredeğer bir film (7/10)
İlker Koçak
İlker Koçak

30 Ağustos 2022 tarihinde eklendi
Benim gibi sabırsız biri için oldukça yavaş akan bir film. Ama hakkını vermek lazım hem oyuncuların hem yönetmenin. Baştan sona anlatılan kadının psikolojik ve sosyolojik tüm hikayesi çok etkileyici bir şekilde anlatılıyor ve finalde nefis bağlanıyor. Ama bu seyirci kaygısı gütmeyen filmi psikolojik türü severler dışında genel izleyici kitlesine pek tavsiye etmem