Örümcek-Adam 2
4,3

ersozserkan
ersozserkan

4 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
filmin werdiği mesaj çok önemli we sürekli bunun üzerinde durulmuş böyle bir güç bir insanın eline geçtiğinde, dünya üzerinde kaçtane insan bu şekilde (filmdeki kahraman gibi) kullanabilir acaba? Kendinize bu soruyu sorun; Ben bu güçlere sahip olsam hala aynı insan olurmuydum!
duygubrethil
duygubrethil

7 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
venom demişken, morbheus veya lizard da olabilirdi.... aman ya neden bunu seçtiler ki.
akcanakpinar
akcanakpinar

29 Ekim 2004 tarihinde eklendi
tobey bu filmde örümcek adamlığının hakkını verdi ilk filmde de kötü diildi ama teşekkürler ona sam raimiye tüm film ekibine ps2 deki oyununu yapanlara da teşekkürler filmden sonra oyunu inanılmaz tavsiye edilir tabii pcdeki diil maalesef hayal kırıklığından ibaret play station 2niz varsa kaçırmayın
ugureryilmaz
ugureryilmaz

11 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
Unuttum :)
6-MAsallah Spıder man nın kımlıgne bılmıyen kalmadı..Gene bu konudada sacmalanmıs..
lonly79
lonly79

16 Kasım 2004 tarihinde eklendi
bir süper kahraman filiminde senaryo ve duygusallık ancak bu kadar olabilir mükemmel efekler kaçırılmaması gerekiyor

25 Ekim 2006 tarihinde eklendi
2. filmi çok daa ii olduğu konusunda herkesin benimle hemfikir olacağını düşünüyorum,,efekler,karekterlerin alışması ve ayrıca peter ın yaşadığı sorunların iyi bi şekilde işlenmesi filmi birinci filmin önüne geçirmiş..
ustafatih
ustafatih

6 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
örümcek adam filmini heycanla bekledim vede beklentimin çok üstünde bir yapıtla karşılaştım..film beni,m hayal ettiğimni çok üstünde olmuş.mükemmel demekten başka izah tarzı yoktur... ben bazı insanları anlamıyorum filmi nereleriyle izliyolar bunu çok merak ediyorum..
sorceres
sorceres

11 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
Bu film çok güzel :))... Aksiyon desen fazlasıyla var vede bazı yerleri çok komik... komedi filmlerine bile taş çıkartır.. :)) izlerken eğlenebileceğiniz güzel bir aile sineması... 10/8.9
lostmania85
lostmania85

9 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Arşivimde 2.sırayı alıyor :p 3 'ü bekliyorum sabırsızlıkla puzzle tamamlansın diye...
berkmegatron
berkmegatron

7 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
serinin en iyi filmi ilkinden 2 yıl sonrasında gösterime girmesine rağmen beklentileri karşıladı bir de 3.filme bakın resmen fos çıktı ya. Filmden çıktığım zaman acaba ö.a 3 e mi bilet aldım ben dedim resmen. Gerçekten serinin en iyi filmi bu.
ozicano2006
ozicano2006

15 Kasım 2004 tarihinde eklendi
Konu, oyuncu, efekt bakımından başarılı, insanı derinden etkiliyor.Süper bir film.Ama VCD'deki dublaj iğrenç.Fox Kids'deki çizgi filmdeki adam seslendiriyor ama öyle çocuksu bir sesle konuşuyor ki...Hele Harry'nin "Sen amatörsüüün"diye bağırmasından ağız hareketlerinin alakası yok.
doganeren83
doganeren83

12 Ekim 2004 tarihinde eklendi
kaçırmayın derim hem senaryo çok hoş hemde oyunculuklar...umarım üçüncüsü daha güzel olur...
ozghan57
ozghan57

15 Şubat 2008 tarihinde eklendi
ilk filmi kadar güzel olan bir Örümcek Adam filmi. Ama ilk film birazcık daha önde. 8/10
Kaan Bykyldrm
Kaan Bykyldrm

20 Eylül 2006 tarihinde eklendi
1.sine kıyasla gelişmiş --özellikle efekt konusunda-- Ama yine süpper süpper...ssssssssssssssssssss (s=süpper)
ruhuolanvampir
ruhuolanvampir

6 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
abartı, detaylara önem verilmemesi ve çizgiroman havasının filmin her karesine yansıtılması filmi çöküşe geçirmiş. Filim süper kahraman olmak isyeten çocuklardan başkasını etkileyemez.