Örümcek-Adam 2
4,3

anakin05-2
anakin05-2

13 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bence de 3. film fiyasko çıktı yada biz çizgi filmden sonra daha iyi olmasını bekleyince bu film iyi deilmiş gibi gözüktü ama 2. filmden daha iyi deil kesinlikle. serinin en güzel filmi bu derim kıyaslama yapmasakta çok güzel filmdi
berkmegatron
berkmegatron

7 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
serinin en iyi filmi ilkinden 2 yıl sonrasında gösterime girmesine rağmen beklentileri karşıladı bir de 3.filme bakın resmen fos çıktı ya. Filmden çıktığım zaman acaba ö.a 3 e mi bilet aldım ben dedim resmen. Gerçekten serinin en iyi filmi bu.
beck31
beck31

26 Nisan 2007 tarihinde eklendi
1. ye gore daha hareketli ama 1. yi arattigini dusundugum harikamsi bir film = ) izle izle nereye kadar
stillwater-2
stillwater-2

13 Nisan 2007 tarihinde eklendi
İlkinde yakaladığı başarıyı yakalamış ama duygusallık yaratılmak adına Peter'in yüzü gösterililerek aslına sadık kalınanamış.Aksiyon,gerilim,macera,aşk,komedi ne ararsanız var bu filmde.3.sünü bekliyoruz artık 1 ay kaldı:))
firaaat84
firaaat84

30 Mart 2007 tarihinde eklendi
Harika olmuş tek üzüldüğüm konu peter'ı herkez gördü keşke çizgi filmine sağdık kalınsaydı ama dediğim gibi her açıdan süper olmuş bir yapıt
kadirim-90
kadirim-90

29 Mart 2007 tarihinde eklendi
gerçekten çok güzel izledim değer verilcek bir film
ozlemsahin1212
ozlemsahin1212

10 Mart 2007 tarihinde eklendi
örümcek adamı 1den daha çok beğendim..daha heyecan vericiydi izlenebilir...
strnghold
strnghold

10 Mart 2007 tarihinde eklendi
İzlediğim en güzel filmlerden bir müthiş bir film
emre3294
emre3294

21 Şubat 2007 tarihinde eklendi
çizgi filminden bile çok aciz zavallı bi film olmuş.kaldıki çizgi filmi çooook daha düşük bi bütçe ile çevrilmiş olmasına rağmen süperdir bide bu boş filme bakın ya adam treni durdurdu.ve süpermene dönüştü ilkokula giden çocuklara göre olmuş artık...
ossi6188
ossi6188

18 Şubat 2007 tarihinde eklendi
benim en sevdiğim cizgi filmlerden biriydi güzelde uyarlanmış zevkle izlendi defalarca ve izlenecek
deep-merve-chad
deep-merve-chad

11 Şubat 2007 tarihinde eklendi
gayet güzel i film.heyecan dolu 1 ide 2.side gayet iyiyidi.
arzum407
arzum407

10 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bayıldımm
barfly-2
barfly-2

9 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bir süper kahramanın gündelik hayattaki muzdaripliklerini göstermek isterken fazla aşırıya kaçmış sam raimi. aslında yorum yazmayacaktım ancak düngece tv.de tekrar izlerken şunu farkettim ; bence ismini "fukara adam" olarak değiştirmek lazım yada" pısırık adam"!!!!!!!!!
echo20
echo20

9 Şubat 2007 tarihinde eklendi
sinemada izlerken çok keyif aldığım filmlerden bi tansi.heyecan,macera ve aşkın birleştiği ender ve güzel filmlerin başında gelen bir yapıt...ilk filme göre daha güzel ve daha profesyonelce yapıldığı ve daha çok emek harcandığı her hallinden belli...hiç bi kusur yok...ayrıca verdiği mesajlar da çok önemli ve güzel...fantastik filmleri beğenmeyenlere sesleniyorum;bu filmi mutlaka izleyin!!!!bu arada üçüncü filmi sabırsızlıkla bekliyorummmm!!!!
karizmatik062915
karizmatik062915

8 Şubat 2007 tarihinde eklendi
birincisiyle ikincisinin arasında kalite olarak pek fazla bi fark yok yani ikiside iyi filmler izleyen pişman olmaz :)