Örümcek-Adam 2
4,3

Frank-Serpico
Frank-Serpico

10 Kasım 2006 tarihinde eklendi
ben ıstedıgımı bulamadım ama fılm kendı ıcınde degerlendırılırse artıları cok ben begenmedım dıye basarıssız bulmak fılme haksızlık olurdu ızlenmelı yınedederım
lostmania85
lostmania85

9 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Arşivimde 2.sırayı alıyor :p 3 'ü bekliyorum sabırsızlıkla puzzle tamamlansın diye...
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

22 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Bu film de iyi bir uyarlama olmasına rağmen ilkinde olduğu gibi beni hayal kırıklığına uğratmıştı.Ben bir çizgi roman uyarlamasında aksiyonun hiç bu kadar gözardı edildiğini görmedim.Açıkçası iyi bir süper kahraman filmi seyredeceğim diye derinleştirilmiş karakterler izleyip,filmi sadece öyle bitirmek istemiyorum.Tekrar söylediğim gibi oldukça iyi bir seri Spider-Man serisi ama ben daha düşük kaliteli ancak daha bol aksiyonlu bir film izlemiş olmayı tercih ederdim.
boldheart
boldheart

27 Eylül 2006 tarihinde eklendi
1 e göre sahneler daha bi başka efektler ve hareketler müthişti zaten kötü olması beklenemezdi böyle bir filmin fazla söze gerek yok tam bir sinema şöleni derim ben
Kaan Bykyldrm
Kaan Bykyldrm

20 Eylül 2006 tarihinde eklendi
1.sine kıyasla gelişmiş --özellikle efekt konusunda-- Ama yine süpper süpper...ssssssssssssssssssss (s=süpper)
ynarcin
ynarcin

16 Eylül 2006 tarihinde eklendi
işte bir spider fanı olarak görmek istediğim şeyin tam karşılığı.bugüne dek nasıl olur da yorum yazmamışım şaşırdım.ilkinden çok daha komik çok daha heyecanlı çok daha gerçekçi çok daha sürükleyici bir film.bu kez efekler de sırıtmıyor.en iyi sahne ise bence kesinlikle tren sahnesi ve tabii ki sahne sonunda spidey'e herkesin sahip çıkışı.ayrıca may eyzenin eşyalarını taşıyan çocuğun peterla yaptığı konuşma da gerçekten harika.ama en iyi replik mary jane'in son repliği:"bırak birisi de seni kurtarsın kaplan...".kahramanımızın o kendi derdine derman olamayan hali ise bu kez çok daha çarpıcı bir biçimde ortada ve bu bence izleyiciyle arasında çok daha kolay bir şekilde bir bağ oluşturmasına yol açıyor.filmin başında oyuncu adları geçerken ilk filmin kısacık da olsa bir özetinin geçilmesi de çok hoş olmuş bence.umarım 3 çok daha iyi olur.çok büyük bir sabırsızlıkla bekliyoruz...
Demirtas
Demirtas

24 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
İlkinin seviyesini düşürmeyen, ilkinin izinden giden bir devam filmi. Son derece eğlenceli ve hoş. İzlememişseniz izleyin derim.
iste-budur
iste-budur

8 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
bence örümcek adam tv'de bir dizi haline gelmeli.ne bileyim 15 günde bir oyanamalı.çünkü çok eğlenceli bir karakter.hem komik,hem de kahraman.bizden biri havasına iyice bürünmüş.o yüzden belki de en sevdiğim çizgi roan karakteri.yıllar sonra sorarlarsa "çocukluk kahramanınız kimdi?" diye,cevabım hazır.gerçi çocukluğu geçeli çok oluyor ama neyse=)))
meliteen
meliteen

7 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
filmi 4 kere izledim 4 kere daha izlerim manyakss bi film.3. filmde kötü adam garanti harry olacak.sabırsızlıkla bekliyorum.
resmiyetekin
resmiyetekin

7 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
I.film,çizgiden filme kategorisine bakış açımı değiştirmişti.bu film ise beni tam anlamıyla bir örümcek adam hayranı yaptı.örümcek adam 3,4,5......15...30......böyle gitsin bu seri.hepsini izlerim.eğlenceli oluyor.peter parker'ın duygusallığı buram buram kokuyor her filmde.onun birşey söylemek isteyip de söyleyememesi yok mu,bitiyorum o sahnelere...
ezgivural96
ezgivural96

18 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
izledim filmi 1.sinden çok çok daha iyi olmuş:)
keiraknightley-2
keiraknightley-2

3 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
herşeyiyle bire bin basar. efektler, o deli müzik. herşey ötekine karsın muhtesem ama sonuçta buda 3lemenin 2 cisi sonuçta konu Bakımından sanırım 1 le aynı kulvarda 10/7
paperboy
paperboy

15 Şubat 2006 tarihinde eklendi
çok başarılı bir film olmuş.görsel efektlerle,oyuncularlın gelişimi ve senaryo ile tam bütünlük bu filmde de devam etmiş.filmi çok beğendim .en iyisi yapılmaya çalışılmış ve bence bir iki ufak detay dışında bu iyi yapılmaya çalışılması başarı ile sağlanmış.kesinlikle kaçırılmdan izlenmesi gerekilen bir film.ikiden çok daha iyi.3'üde şimdi merakla bekliyorum.ayrıca kirsten dunst'da çok tatlı olmuş bu filmde zaten tatlıda:)
kaankarsan
kaankarsan

2 Şubat 2006 tarihinde eklendi
Başarılı bir uyarlama. Gerçek örümcek adam.. Raimi çok iyi bir atmosfer yaratmayı başarmış. İstediğimiz filmi çekmiş...(8/10)
freemanaydin
freemanaydin

12 Kasım 2005 tarihinde eklendi
Spider Man hep çok sevmişimdir , diğer kahramanlara oranla o daha insancıl , yeri geliyor tokat yiyor yeri geliyor aç kalıyor Yani bir yanı insan bir yanı kahraman. İşte bu Yüzden insanlara daha yakın.Filmi çok harika, hem heyecanlanıp hem duygulanıcaksınız şiddetle tavsiye Edilir