sivaslieko
15 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
favori fantastik karakterim spiderman, ve seride de en iyisi buydu. Gerçekten senaryo çok iyi işlenmiş, efeklerse gerçekten mükkemmelll, metro sahnesini milyon kez izlesem bıkmam vallahi :))10 üzerinden 10...
serinin e iyi filmi olduğu kesin.özellikle 3. filmdeki beklentilerin fazla olmasına sebep olduğu ortada. konu sadelği bakımında çok iyi yapılmış film.heyecan veren dakikalar yaşadım izlerken.metro sahnesi çok iyiydi.kimliğini herkesin görmesi aslına aykırı ama bence pek sakıncası yok.insanların örümcek adamı sevmesi de asıl olması gerekendir bence izleyin izletin
bence de 3. film fiyasko çıktı yada biz çizgi filmden sonra daha iyi olmasını bekleyince bu film iyi deilmiş gibi gözüktü ama 2. filmden daha iyi deil kesinlikle. serinin en güzel filmi bu derim kıyaslama yapmasakta çok güzel filmdi
serinin en iyi filmi ilkinden 2 yıl sonrasında gösterime girmesine rağmen beklentileri karşıladı bir de 3.filme bakın resmen fos çıktı ya. Filmden çıktığım zaman acaba ö.a 3 e mi bilet aldım ben dedim resmen. Gerçekten serinin en iyi filmi bu.
sinemada izlerken çok keyif aldığım filmlerden bi tansi.heyecan,macera ve aşkın birleştiği ender ve güzel filmlerin başında gelen bir yapıt...ilk filme göre daha güzel ve daha profesyonelce yapıldığı ve daha çok emek harcandığı her hallinden belli...hiç bi kusur yok...ayrıca verdiği mesajlar da çok önemli ve güzel...fantastik filmleri beğenmeyenlere sesleniyorum;bu filmi mutlaka izleyin!!!!bu arada üçüncü filmi sabırsızlıkla bekliyorummmm!!!!
2. filmi çok daa ii olduğu konusunda herkesin benimle hemfikir olacağını düşünüyorum,,efekler,karekterlerin alışması ve ayrıca peter ın yaşadığı sorunların iyi bi şekilde işlenmesi filmi birinci filmin önüne geçirmiş..
Film bence efektler,kurgu ve oyuncular olarak çok iyi bir film iyi bir uyarlama her sahne çok iyi hazırlanmış filmdeki aşk öyküsüde beni bile etkiledi zaten mary janein güzelliğine hayranım kısacası izlediğim en iyi filmlerden biri 3.cüyü merakla bekliyorum.
ilk filmden daha güzel bir devam filmi olmuş.sam raimi ile spider-man'in beyazperdedeki maceraları umarım hiç bitmez.alfred molina ahtapot için olabilecek en iyi isimlerden biri.
Hayatımda, her anı her karesi bu kadar duygu taşıyan bir süper kahraman filmi daha izlemedim! Ve bir süper kahraman filmini bu kadar seveceğim aklımın ucundan geçmezdi doğrusu. Peterın duyguları o kadar başarılı bir şekilde yansıtılmış ki insanı derinden etkiliyor! Filmi ne kadar izlersem izleyeyim eskimiyor. Her seferinde aynı duygu ve heyecanı yaşıyorum. Müthiş etkileyici! İlk filmin başarısını 10a katlamış. 3.film bu başarı grafiğini artırmaya devam edecek mi merakla bekliyorum. Ama 3 ne kadar başarılı olursa olsun benim için 2nin yeri hep ayrı olacak.. :) (Ayrıca filmin soundtrack albümünde de harika şarkılar var. özellikle Yellowcard’ın 'GIFTS AND CURSES' şarkısı)