Örümcek-Adam 2
4,3

cybakan
cybakan

15 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
serinin e iyi filmi olduğu kesin.özellikle 3. filmdeki beklentilerin fazla olmasına sebep olduğu ortada.
konu sadelği bakımında çok iyi yapılmış film.heyecan veren dakikalar yaşadım izlerken.metro sahnesi çok iyiydi.kimliğini herkesin görmesi aslına aykırı ama bence pek sakıncası yok.insanların örümcek adamı sevmesi de asıl olması gerekendir bence
izleyin izletin
solidussnake
solidussnake

11 Haziran 2007 tarihinde eklendi
İlkinden de güzel gerçekten.
ygtks
ygtks

16 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
gerçektende bu film mükemmel ve serinin en iyisi
cesum3460
cesum3460

5 Kasım 2007 tarihinde eklendi
yanlış filme yorum yazmışım, herkesten özür dilerim ufak bi karışıklık.
her neyse, aşağıdaki yorumum aynen geçerli, sadece venomu silin yerine doc ock'u koyun, geri kalanı aynı. hatta şu metroda çıkan sahne ile ilgili daha pek çok şey yazmak isterdim ama belki izleyecek arkadaşlar vardır, önceden öğrenmek istemeyebilirler.
izlenmesini tavsiye etmem. oturup çizgifilmini izleseniz spidey'den daha çok keyif alırsınız. en azından orda tüm konu mary jane watson etrafında dönmüyor. spidey'nin bizzat kendini ve iç çekişmelerini izleyebiliyorsunuz.
spidey'nin hak ettiği şekilde ortaya konulduğu bir film olabileceğine dair tek umudum 4. film. sam raimi, tobey maguire ve kirsten dunst olmadan elbette.
senyore
senyore

21 Aralık 2007 tarihinde eklendi
bence ilk filmin gölgesinde kalmış...
fernando-meto
fernando-meto

29 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Serinin en müthiş filmiydi,görsel efektleri büyüleyici,konunun işleniş sırası yerli yerindeydi.Gerçekten güzeldi.. :):)
onerdunay
onerdunay

20 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Şimdiye kadar izlediğim en iyi devam filmi. Çizgiroman uyarlamaları içindeyse bir başyapıt.
ufukcines
ufukcines

10 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
1.sinde deki eksikler bu filmde kapatılınca dört dörtlük bir fantastik film çıkmış söylenecek birşey yok kaçırmayın
Lord-2
Lord-2

25 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Serinin en iyi filmi olmaya aday.Zamanın nasıl geçtigini anlamazsınız bile.10/8.7
İsmail07
İsmail07

10 Haziran 2011 tarihinde eklendi
serinin en iyi filmi . bu filmi izlemeyen çok şey kaybeder .
Ali Yalçın
Ali Yalçın

8 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
Müthiş çocukluğumdan beri en az 20 kere izlemişimdir harika ama tabikş bir 2 gibi değil en iyi spider Tobeydir